Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a szülő azt tanácsolja a...

Ha a szülő azt tanácsolja a lányának hogy keressen gazdag férfit (mindegy hány éves), mert nem tudja és nem is akarja segíteni a továbbtanulásban, mit tehet a lány?

Figyelt kérdés
2018. jan. 9. 22:20
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
84%

"Ha egy no szep es fiatal, az egy ertek.Ha egy ferfi elert valamilyen eredmenyt az eletben"

Hogy lehet valaki ilyen retardált? Egyik Istenadta adottság, a másik meg elért valamit életben, nem az ölébe ugrott!

2018. jan. 10. 10:18
 42/46 anonim ***** válasza:
92%

Szánalmas, egész egyszerűen szánalmas ami itt megy... Nem olvastam végig, de maga a kérdés meg az első oldal bőven elég volt. Manapság a nőknek mindenhez joguk van...Joguk van egyenlőnek lenni, joguk van felszólalni, és ez így helyes. Hiszen a nő ugyan olyan jogú, mint a férfi. DE. Akkor jogunk van elmenni dolgozni, jogunk van eltartani saját magunkat. Sőt! Az is teljesen elfogadott kéne, hogy legyen, hogy a nő keres esetleg több pénzt. Szóval jó lenne nem a sült galambot meg a f***t várni a szájba, a pénzt meg a zsebbe.

22/L

2018. jan. 10. 12:47
 43/46 anonim ***** válasza:
100%

A lány azt teheti, hogy eltakarodik dolgozni, amire rengeteg lehetősége van. Nem egy ember végez munkát, hogy tudja finanszírozni az egyetemi tanulmányait. Ha összeállsz egy gazdag férfival, hallgathatod egész életedben, hogy egy semmirekellő vagy, ő tart el, nincs beleszólásod semmibe.

Építs ki önálló egzisztenciát, és ha ez megvan, akkor már úgyse fogsz leereszkedni egy csóró veszteshez, és legalább nem irreális elvárásaid lesznek, hanem a saját érdemeid szerint fogsz minőségi életet élni, amihez minőségi társat fogsz keresni.

2018. jan. 10. 14:16
 44/46 anonim ***** válasza:
84%

"Ha egy no szep es fiatal, az egy ertek.Ha egy ferfi elert valamilyen eredmenyt az eletben"

Ha egy nő szép és kecses, vagy egy férfi jóképű és jó teste van, az adottság. Lehet érte tenni, pl. egészséges életmóddal, de nagyrészt adottság.

Az meg, hogy elért az életben valamit, elhatározás kérdése.

Nem lehet összehasonlítani a kettőt.

2018. jan. 10. 16:17
 45/46 anonim ***** válasza:
A lány elmegy dolgozni és felveszi a diákhitelt pl. Én ezt tettem. Nem tud segíteni, ezt írtad, hát akkor ezt fogadd el és tegyél magadért. Mert magadért tanulsz tovább. Amit anyukád tanácsolt..én elengedném a fülem mellett.
2018. jan. 11. 09:38
 46/46 anonim ***** válasza:
74%

Nőként mondom, hogy annál nagyobb hibát nem is követhet el egy nő, hogy nem tanul tovább, hanem keres egy gazdag pasit inkább.

Ez átmenetileg jó,de mi lesz hosszútávon?

Sokkal okosabb megoldás, ha nőként törekszünk arra, hogy saját magunk is meg tudjunk állni a lábunkon.

Legyen egy jó végzettséged, amiből el tudod tartani magad.

Nyilván emellett még lehet gazdag férjed, de nem leszel neki kiszolgáltatva, nem kell eltűrnöd neki mindent(ahogy sok nő teszi, mert nem tud lépni, nincs annyi pénze, hogy elhagyja és elköltözzön)

Sokan vannak levelező képzésen, munka mellett. Nem lehetetlen végzettséget szerezni a szülők támogatása nélkül sem. Persze nehéz lesz, de én erre bíztatlak inkább.

2018. jan. 11. 11:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!