Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a szülő azt tanácsolja a...

Ha a szülő azt tanácsolja a lányának hogy keressen gazdag férfit (mindegy hány éves), mert nem tudja és nem is akarja segíteni a továbbtanulásban, mit tehet a lány?

Figyelt kérdés
2018. jan. 9. 22:20
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
78%
Jófej anyukád lehet.Ennyi erővel küldjön el ku rvának.Már bocsi. :D
2018. jan. 9. 23:55
 22/46 anonim válasza:
72%
Szerintem a te utad Svajcba vezet, kedves kerdezo😉
2018. jan. 10. 00:27
 23/46 anonim ***** válasza:
14%

Ha egy no szep es fiatal, az egy ertek.Ha egy ferfi elert valamilyen eredmenyt az eletben, az is ertek. Tehat egalban vannak. A szerelem pont ugy nem kizart, mint egy kissebb tehetseggel biro ferfival. Ahogy vonzo a noben a szep es fiatal, ugy vozobb a ferfiban a sikeres, tehetseges, eredmenyes eletu.Nem lehet ezrt senkit elitelni.

Ha valoban ertekes no vagy, igaza van anyukadnak, meg ha kisse sarkosan fogalmaz is ne herdalad el vagyonodat, szepsegedet, fiatalsagodat.Nagymama

2018. jan. 10. 03:08
 24/46 anonim ***** válasza:
28%

"A férjem csóró, én is az vagyok és egy 70éves omladozó,félig vályogházunk van amit örököltünk. Mégis szeretjük egymást. A hó végi zsíros kenyér fölött is össze lehet mosolyogni az asztalnál,nem ezen múlik."

Kivancsi vagyok hany evesek vagytok, es miota vagytok egyutt....

Mert az biztos hogy az elejen amig meg nagy a szerelem, addig egy darabig megteszi a zsiros kenyer is. De egy eleten at?

2018. jan. 10. 03:14
 25/46 anonim ***** válasza:
91%
24f vagyok en total nem hallgatnék rá tiszteletlen àllitas
2018. jan. 10. 05:13
 26/46 anonim ***** válasza:
76%
Ha azt hiszitek jobb a gazdag élete az tévedés megvan az előnye hátránya
2018. jan. 10. 05:15
 27/46 anonim ***** válasza:
72%
Ha a "szülő" azt mondja ugorjon a kútba akkor beugrik?
2018. jan. 10. 05:27
 28/46 anonim ***** válasza:
76%
Többe mondták már hogy jóképű vagyok, és a magyar viszonylatban nagyon jól élek, mondhatni gazdag vagyok. De Nekem eszem ágában sincs olyan nővel összekötni az életem, akiben a legkisebb gyanú is felmerül, hogy csak a pénzemért van velem... nehéz, mert nagyon nehéz megtaláni, és lehet egész életemben egyedül leszek de ez van.
2018. jan. 10. 05:45
 29/46 anonim ***** válasza:
86%
Vegyen fel diákhitel .mostanra csak van annyi esze hogy nem veszi komolyan ha bárki ilyet mondana neki.
2018. jan. 10. 05:46
 30/46 anonim ***** válasza:
68%
Szóval akkor legyen prosti.
2018. jan. 10. 06:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!