Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a szülő azt tanácsolja a...

Ha a szülő azt tanácsolja a lányának hogy keressen gazdag férfit (mindegy hány éves), mert nem tudja és nem is akarja segíteni a továbbtanulásban, mit tehet a lány?

Figyelt kérdés
2018. jan. 9. 22:20
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
96%
Remélem azért nem minden nő csóró, mert én anyám meg azt mondta keressek egy gazdag nőt.
2018. jan. 9. 23:10
 12/46 anonim ***** válasza:
83%
#10-es, és akkor erre csak egy jól kereső pasi a megoldás?😳 Néha elgondolkozom azon, mi a faxért küzdött annyit a női egyenjogúságért sok, rendkívül tiszteletreméltó nőtársunk, ha a XXI. században, Európa közepén még mindig él ez a gondolkodásmód...
2018. jan. 9. 23:14
 13/46 anonim ***** válasza:
83%

Sajnos az olyan emberek miatt tart a világ ott, ahol, mint akik téged felneveltek. Amíg ilyen emberek léteznek, addig a nők sosem léphetnek túl a sztereotípiákon, és csak iszonyú kemény munkával érhetik el, hogy a férfiak szemében egy elnyomott szexuális tárgynál többek legyenek.

Te mi akarsz lenni? Elnyomott tárgy, vagy igazi, erős nő, aki megáll a maga lábán?

2018. jan. 9. 23:17
 14/46 anonim ***** válasza:
41%
Én nem vagyok feminista.
2018. jan. 9. 23:18
 15/46 anonim ***** válasza:
91%

Ne akard már elhitetni senkivel hogy az a kiegyensúlyozott élet amikor valaki huszonévesen, 40-es meg 30-as emberekkel van együtt, diákként, a férfi meg vélhetően a tisztázatlan bevételek mellett él is a lehetőséggel.

Tudom milyen "párok" az ilyenek mint Vajnáék csak kicsiben, de a nőnek ugyanúgy meg van a kocsi, a sulija rendezve csak mondjuk akkor kell szétraknia a lábát amikor épp nem is számít rá, mert egy ilyen kapcsolat félében, nincs olyan hogy "Majd később, nincs kedvem hozzá"

Normális ember ilyet nem csinál, aki meg igen az kitartattja magát vagy komplexusos beteg ember. Ennyi, nincs rá más magyarázat.

Akinek meg nincs lehetősége és háttere tanulni az fogadja el a sorsát és menjen dolgozni, senki nem halt még meg 140-160ezres fizetés mellett, az hogy nem 8 milliós autóban ülsz hanem esetleg egy 700 ezresben még senki nem lesz nevetség tárgya.

Én inkább azt nem értem, miért nehéz belátni és elfogadni hogy annyit vállaljon mindenki amennyire van is pénz.

2018. jan. 9. 23:19
 16/46 anonim ***** válasza:
38%

Hogy ki milyen módját választja a pénzért való megalázkodásnak, az mindenkinek a saját döntése.

Van, aki azt nem tudja elképzelni, hogy összejöjjön egy férfival, akibe nem szerelmes.

Más meg azt nem tudja elképzelni, hogy minden hétvégén 12 órázzon és ládákat emelgessen egy üzemben.

Nem lesz attól senki rossz (vagy bárkinél rosszabb) ember, ha él egy olyan lehetőséggel, amivel más nem tud vagy nem akar.

Csakis attól függ, hogy ezt a lehetőséget hogyan használja ki. Ha százezreket költ tervezői ruhákra, köves cipőkre meg havi 2 utazásra, akkor egy büdös ku**a, de szíve joga.

Ha egyetemre, tanulásra költi, ingatlanokat vesz belőle és jótékonykodik, minden flancolás nélkül, akkor viszont egy okos nő, aki némi áldozattal biztosította a jólétét élete végéig.

Nem mindenkinek az az álma, hogy megtalálja élete szerelmét, és évente potyogtassák a gyerekeket a csodás kis családi fészkükbe, ahol rotyog a pörkölt a tűzhelyen és boldogok, mert a szeretet többet ér, mint a pénz.

Sőt, az se az álma mindenkinek, hogy 10 évig végezze a rabszolgamunkát és spóroljon, csak hogy utána verhesse a mellét, hogy ő mennyivel jobb, mert egyedül érte el, amit elért.

Ettől nem lesztek jobbak, attól meg pláne nem, hogy a másikat gúnyoljátok, csak mert más utat választott (vagy választott volna), mint ti.

2018. jan. 9. 23:21
 17/46 anonim ***** válasza:
72%
Máskor meg elítélitek az aranyásókat. Hát nincs bennetek semmi következetesség?
2018. jan. 9. 23:33
 18/46 anonim ***** válasza:
80%
LOL. Én végeztem sz.r melót - rövid ideig, az egyetem mellett. Ahova azért járhattam, mert a feministák kiharcolták, hogy nők is tanulhassanak, ez ugyanis még úgy 80 éve nem volt lehetséges.🙂 Ezt persze nem tudja az, akinek csak a “gazdag” férjig terjed a látóköre, és ostobán fröcsög azokra a nőkre, akik nem szorulnak senkire az egzisztenciájuk megteremtéséhez.😂 Feminista vagyok abban az értelemben, hogy semmiben nem tartom magam alábbvalónak bármelyik férfinál, és szembeköpném magam a gondolattól is, hogy a pénzéért odaadjam magam bárkinek - akár házasságban, akár anélkül. Igaz, én nem is vagyok rászorulva, hogy qrvát csináljak magamból.
2018. jan. 9. 23:39
 19/46 anonim ***** válasza:
95%
Én is eladom magam. Ha egy nőnek lehet, miért ne lehetne egy férfinak. Gazdag nőre lenne szükségem, de ne legyen nagyon csúnya és öreg!
2018. jan. 9. 23:41
 20/46 anonim ***** válasza:
81%
A férjem csóró, én is az vagyok és egy 70éves omladozó,félig vályogházunk van amit örököltünk. Mégis szeretjük egymást. A hó végi zsíros kenyér fölött is össze lehet mosolyogni az asztalnál,nem ezen múlik.
2018. jan. 9. 23:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!