Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a szülő azt tanácsolja a...

Ha a szülő azt tanácsolja a lányának hogy keressen gazdag férfit (mindegy hány éves), mert nem tudja és nem is akarja segíteni a továbbtanulásban, mit tehet a lány?

Figyelt kérdés
2018. jan. 9. 22:20
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
84%
Tisztelt egybegyűltek! Honnan gondoljátok azt, hogy egy gazdag pasinak kell egy olyan nő, aki nyilvánvalóan csak a pénzéért, és az anyagi biztonságért megy hozzá. Gondolod egy gazdag Úr nem tudja ezt, és nem értékel többre azokat a Nőket, akik biztos egzisztenciát teremtettek maguknak? Ezért van a sok egyedülálló anyuka. Mert felcsináltatták magukat egy jobb módú, gazdag emberkével, és azt hitték, ez már örökké fog tartani, és jött a nagy pofáraesés. Nincs az a pénz, amit nem lehetne elbaszni, és egy gazdag embernek szarul jön ki, hogy felelőtlenül, hülyeségekre szórják a pénzét. Ez az igazság, aki nem hiszi, majd megtapasztalja. Mert az okos a más kárán is, a hülye meg a sajátján se...
2018. jan. 10. 07:41
 32/46 anonim ***** válasza:
55%
A lány menjen el dolgozni és ne máson élősködjön.
2018. jan. 10. 07:46
 33/46 anonim ***** válasza:
89%
Nyilván csak ez a két véglet létezik. Szegény de kedves, gazdag de bunkó.. :D hülyék
2018. jan. 10. 07:46
 34/46 anonim ***** válasza:
87%

"Nekem is mindig azt mondta anyám, hogy ha van eszem, nem foglalkozom vele, hogy egy férfi hány éves, hogy néz ki, legyen rendes és gazdag és boldog leszek. Ezt nem azért mondta, mert nem akart tovább finanszírozni, hanem mert jót akart. Én erre fiatalon csak legyintettem. Hozzámentem egy csóró szépfiúhoz, jöttek az adósságok, a hóvégi szűkölködés, a pénzhiány meg bizony a nagy szerelmet egy pillanat alatt elmulasztja. Jött a válás is, most meg itt vagyok. Igaza volt anyámnak. Sokan nem értenek ezzel egyet, de ez akkor is így van."

Milyen szánalmas emberek vannak!

Persze, csak az lehet alternatíva, hogy gazdag vagy szegény férfi. Az eszébe sem jut a sok buta p!nának, hogy saját maga tegyen azért, hogy gazdag legyen, és akkor válogathat a pasik között, mert mindegy, hogy gazdag vagy szegény!

Én részemről sosem akartam más krvája lenni, elértem, hogy én magam keressek sokat. De ti nyugodtan válogassatok a gazdagok között, 30 éves korotokig jól fogtok élni, utána ki lesztek bszva, mint a macska :)))

2018. jan. 10. 07:51
 35/46 anonim ***** válasza:
74%
Akkor megosztanám nekem, hogy alakult. Az első diplomámnál segítettek a szüleim de mellette már dolgoztam végig diákmunkásként egész évben, igaz nem kerestem sokat de azt félre tudtam tenni. Aztán lett fix állásom és a fizum egy részét félretettem, nem vontam meg semmi fontosat magamtól külföldi utazásra is telt igaz apartmamba és busszal nem szállodába és repülővel de én így boldog voltam. A férfiak között volt aki jobb módú családból származott volt akivel egy szinten voltunk. Minimál bér. De így is 30 éves koromra megcsináltam még egy diplomát államilag finanszírozott szakon, tehát ingyen volt....ezt munka mellett meg még egy okjs képzést. És sikerült összegyűjtenem annyi pénzt, hogy vettem egy szép lakást. Barátom épp nincs de eltartom magam és nem függök senkitől ami nagyon jó érzés. Pocsék lenne ha eltartana valaki mert ha véget érne a kapcsolatunk akkor mehetnék az utcára. Csodálkozva nézem azokat a barátnőimet akik iskolai végzettség nélkül tejerbe ejtettek magukat valakivel....ha gond lesz mehetnek vissza a szüleikhez lakni. Viszont olyan pasival aki nem képes önmagát fenntartani nem állnék össze bármilyen cuki. Mert én nem szorulok senkire de még egy embert nem tudok eltartani....hát valahogy így.
2018. jan. 10. 09:11
 36/46 anonim ***** válasza:
20%

#5: Na egy újabb strong, independent woman...

De azért a párja véletlenül pont jól keres... :)

2018. jan. 10. 09:24
 37/46 anonim ***** válasza:
59%

20-nak igaza van - és még tud arról, hogy létezik az ember életében egy nagyszerű dolog: a szerelem.

Nem kell károgni 24, mert még az is létezik, hogy ez átmegy szeretetbe - kevesen tudnak már róla, de létezik.

Akik meg itt pénzes társ után sóvárognak, azok nem tudják, mi a szerelem és szeretet. És azok a kapcsolatok fognak szétrohadni, mert minden számító kapzsi megfontolás ellenére egyszer mégis utoléri őket a szerelem..

2018. jan. 10. 09:38
 38/46 anonim ***** válasza:
23%

Abban igaza van, hogy az anyagi problémák nagyon rányomják a bélyegét minden kapcsolatra.

Exem keresett, én is dolgoztam, de sokszor volt konfliktusforrás a pénz, és annak hiánya. Nem akartunk külföldi utakra menni, de karácsony előtt rendesen megcsappant a készletünk mindig, ami őt rhadtul frusztrálta és ezt rajtam töltötte ki sokszor.

Bunkózott, lekezelően viselkedett és mikor két hónapig nem dolgozhattam egy kezelés utóhatása miatt, akkor rendre a fejemhez vágta, hogy élősködök - noha mindig támogattam őt, bármilyen munkahelyi dntést is hozott meg, ő meg lazán leugatott.

A családban is látom, hogy azok, ahol "kijönnek" a fizetésből mennyivel feszültebbek, mint azok, ahol legalább az egyik fél jól keres.

A párom el tudna tartani simán egymaga, nyilván dolgozok, mert pofátlanságnak gondolom, de boldogok és kiegyensúlyozottak vagyunk, mert nem kell azon aggódni, miből spóroljunk pl. karácsonyra.

Anyudnak igaza van, de az nem jelenti at, hogy attól, mert a pasid gazdag, te vakarhatod otthon.

2018. jan. 10. 09:42
 39/46 anonim ***** válasza:
29%
Nekem az a véleményem, hogy egy egyetemet végzett/végző nő nyilván nem egy tanulatlan, csóró, nyolcáltalánosos alakkal képzelje el az életét, hanem legyen igényesebb a párválasztás terén!
2018. jan. 10. 09:57
 40/46 anonim ***** válasza:
81%

"Nekem az a véleményem, hogy egy egyetemet végzett/végző nő nyilván nem egy tanulatlan, csóró, nyolcáltalánosos alakkal képzelje el az életét, hanem legyen igényesebb a párválasztás terén!"

Megnyugodhatsz, általában az is. Más kérdés, hogy a képzettség, műveltség és intelligencia nem feltétlenül jár együtt a kiemelkedő jóléttel, ahogy fordítva sem.:-) Mindenesetre markáns különbség van a kitartotti státusz megcélzása és a kölcsönös vonzalmon és tiszteleten alapuló párválasztás között.

2018. jan. 10. 10:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!