Anyám eltiltott a pasimtól. Most mi legyen?
Figyelt kérdés
Tudom, h nem ide tartozok, mert nem vagyok felnőtt, de a párom az. 15 éves vagyok, a barátom 25. Pár hete kezdtünk el ismerkedni, szinte már járunk. Anyukám egy anonim üzenetből megtudta a barátom kilétét: hány éves stb. Elakartam mondani, de picit szerettem volna ezzel várni. Nagyon ki van rám bukva, ordibált velem, h ilyen idős férfivel mit képzelek. Nem beszél velem egèsz nap. Mondta, h ezt nem fogja tudni lenyelni és nem találkozhatok vele... Most hogyan tovább? Van ötletetek? :(((2018. jan. 6. 13:32
71/81 A kérdező kommentje:
Nem próbàlok senkit sem meggyőzni, mèg magamat sem, csak h miért gondolják ennyire esélytelennek az egészet?
2018. jan. 7. 11:43
72/81 anonim válasza:
Két h..lye egyrakáson, megérdemlitek egymást.
Az egyik egy depil éretlen 25 éves kisfiú, a másik egy naiv hiszékeny 15 éves kislány.
Azért esélytelen, mert nem egy súlycsoportban vagytok.
De nem igaz, hogy nem éred fel épp ésszel, hogy
te egy kis tanuló vagy, a 25 éves meg dolgozik.
Azért megkérdezem: miről fogtok majd beszélgetni? Nos? Várom a válaszod?
Neked milyen élettapasztalataid vannak?
Kétlem, hogy még szűz lennél.
73/81 anonim válasza:
Kérdező, sokan leírták, hogy miért látják esélytelennek ezt a kapcsolatot.
Ha még mindig nem érted, tényleg hiába magyaráznak itt neked sokan. Majd tanulsz a saját károdon, jó esetben.
74/81 anonim válasza:
Húú de látszik, hogy egy 15 éves naiv éretlen kis fruska vagy... :) Egész egy nagy vicc. Kérlek szépen, írtad a csajról, hogy vendéglátózik. Ott és minden más területen az életben rengeteg férfi lesz akivel beszélsz, tök igaza volt a csajnak, hogy leépítette. Én már az elsőnél ezt tettem volna. Mégvalami, ha valaki már az elején ilyen betegesen féltékeny, változni nem fog, hiába is szólnak neki. Illetve sorry, de minden alkalommal csokikat kapni, na valahol az is egész kérdőjeles dolog számomra is. Nem is csodálom, hogy ott is a csaj egy kissé okosabb volt Nálad. Igen, valóban tiniként éled meg, Neked az a Micimackó egy akkora ajándék, hogy szíved szerint csak azt mutogatnád mindenkinek. Illetve találkozgattok titokban továbbra is??? He? Eddig se maradt titok, mert simán lebuktatok tehát titokban ezentúl sem fogtok tudni találkozgatni. 35 éves létemre simán jóindalatból mondom én is ahogyan még nagyon sokan, engedd el, megspóroljuk az időt... és a fájdalmas reális kiábrándulást :) Pasinál tuti defektes valami, betegesen ragaszkodó ezek szerint inkább az jön le nekem... Olyan mondat, hogy vár rád... te jó ég, ez nem egy spanyol szappanopera könyörgöm. Arra hajt, meglesz és kész. Elárulok valamit, legnagyobb szerelmek egy barátságból is születnek, ahol csokik meg ilyen baromságok is nélkül simán megy a kapcsolat.. Látom neked még megvehető az udvarlás, majd rájössz...
75/81 anonim válasza:
Az a baj hogy ezzel a korosztályodat minosited pedig nem minden 15 éves ilyen hülye
76/81 anonim válasza:
Látod vett neked plüssmacikát ez való még neked.Egyébként voltatok már együtt?
77/81 anonim válasza:
Amikor megint megkérdezik tőlem, hogy miért nem akarok gyereket, csak megmutatom ezt a kérdést. Köszi, hogy segíted az elhatározásomat! 22/N
78/81 A kérdező kommentje:
Remek, most tudtam meg, h anyám elgjobb barátnője is tud a dologról, ugyanis az anonim levél hozzá is eljutott, mivel anyámmal elsőre nem tudta a jóakaró felvenni a kapcsolatot. Most már az egész falu ezen csámcsog -.-''
2018. jan. 9. 09:16
79/81 anonim válasza:
Ne aggódj, túl leszel ezen az egészen. :) a botrány majd lecseng, jön valami más, amin a falu népe csámcsoghat, Te meg találsz majd egy korban hozzád illő fiút. Addig meg kitartás. Amúgy mit lehet tudni erről a pasiról? Mi a foglalkozása? Milyen társaságba jár, milyen lakásban él, van-e gyereke, stb.? Egész biztos vagy benne, hogy csak a korkülönbség a baj?
80/81 anonim válasza:
Gratulálok! Remélem most már megérted (sajnos ilyen kellett hozzá), hogy ez a pasi semmit se ér. A jóakaró jobbat akar mint gondolnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!