Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám eltiltott a pasimtól....

Anyám eltiltott a pasimtól. Most mi legyen?

Figyelt kérdés
Tudom, h nem ide tartozok, mert nem vagyok felnőtt, de a párom az. 15 éves vagyok, a barátom 25. Pár hete kezdtünk el ismerkedni, szinte már járunk. Anyukám egy anonim üzenetből megtudta a barátom kilétét: hány éves stb. Elakartam mondani, de picit szerettem volna ezzel várni. Nagyon ki van rám bukva, ordibált velem, h ilyen idős férfivel mit képzelek. Nem beszél velem egèsz nap. Mondta, h ezt nem fogja tudni lenyelni és nem találkozhatok vele... Most hogyan tovább? Van ötletetek? :(((
2018. jan. 6. 13:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 anonim ***** válasza:
69%

De itt nemcsak te vagy beteg, hanem az a 25 éves férfi is, akinek egy 15 éves gyereklány kell...

Mai 15 éves gyereklányok már tul vannak sajnos sok mindenen,és itt nem a barbizásra gondolok. :(

2018. jan. 6. 13:54
 12/81 A kérdező kommentje:
Azt mondta, h bármeddig várna, mert a vele egykorúak nem kapkodnak utàna
2018. jan. 6. 13:55
 13/81 anonim ***** válasza:
82%

Ha van egy kis eszed, bár kétlem, akkor gondolkozz el azon, hogy vajon miért is nem kell a 25 éves nőknek ez a pasi.

Valami bibi van benne.

2018. jan. 6. 13:57
 14/81 anonim ***** válasza:
84%
Azt mondta, h bármeddig várna, mert a vele egykorúak nem kapkodnak utàna. Na vajon miért nem. Drága Istenem gyere le. :O
2018. jan. 6. 13:59
 15/81 anonim ***** válasza:
78%

"mert a vele egykorúak nem kapkodnak utàna"

Na ugyan miért.... Mert defektes és alkalmatlan párkapcsolatra.

2018. jan. 6. 14:00
 16/81 anonim ***** válasza:
82%

Az a probléma ezzel cicuka, hogy te GYEREK vagy. Tök mindegy mit kensz magadra vagy hány éves beteges pasi fut utánad, gyerek vagy.

Én 35 éves nő vagyok és eszembe nem jutna egy 25 évessel kezdeni, pedig már nem gyerek.

A "pasid" nem normális, ezért hálóz be hozzád hasonló gyerekeket. Majd 10 év múlva le fog esni, miről beszélünk.

Örülök, hogy anyád rájött. Nekem nincs gyerekem de ha a húgom lennél pl, akkor biztos agyonvágnám a pacákot. Gondolkozzál már.

2018. jan. 6. 14:00
 17/81 anonim ***** válasza:
72%
Nem sokat tehetsz. Most hallgass Édesanyádra. Hidd el, hogy jót akar neked. Érzékenyen érinti anyukádat, hogy nem mondtad el, kivel találkozgatsz. Nem mondtál neki igazat, vagy legalábbis titkolóztál előtte. Ezzel megingattad a beléd vetett bizalmát. Anyukád aggódik érted, nem akarja, hogy kihasználjanak. Márpedig egy 25 éves "férfi" általában csak kihasznál egy 15 éves kislányt. Megkapja a friss puncit, húz egy strigulát, hogy ez is megvolt, és továbbáll. Fogadj szót, és most ne találkozz a fiúval. Ha egy hónap múlva is aktuális köztetek a dolog, akkor beszélj újra anyukáddal.
2018. jan. 6. 14:03
 18/81 A kérdező kommentje:
Mennyire szívtelenek vagytok... Csak azért tudja, mert valami rosszakaró ráírt, h egy tőlem 10 évvel idősebbel járok ki... Amúgy nem is tudná, de ezt elakartam mondani, csak úgy érzem, h ettől ilyen zabos, mert mástól tudja, nem tőlem
2018. jan. 6. 14:04
 19/81 anonim ***** válasza:
74%
Majd túl leszel rajta, kis kamasz hiszti, belefér, ebben a korban ez ilyen. Ülj le, és tanulj hogy egyetemre mehessél, és legyen valami tudásod hogy minél jobb eredményt érj el az életedben!
2018. jan. 6. 14:07
 20/81 anonim ***** válasza:
78%
anyukadnak teljesen igaza van. Nem gondoltal meg bele hogy a vele egykoruak miert nem kapkodnak utana? Meg amugy az a tipikus: ha nincs lo jo a szamar is. Ha a vele egyidosek leszarjak, johet a fiatalabb. Igaz, mindta neked hogy barmeddig varna, de ha mar egy fel eve nem volt senkivel, lehet nem ezt fogja mondani. Es te akk max 16 eves leszel.
2018. jan. 6. 14:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!