Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám eltiltott a pasimtól....

Anyám eltiltott a pasimtól. Most mi legyen?

Figyelt kérdés
Tudom, h nem ide tartozok, mert nem vagyok felnőtt, de a párom az. 15 éves vagyok, a barátom 25. Pár hete kezdtünk el ismerkedni, szinte már járunk. Anyukám egy anonim üzenetből megtudta a barátom kilétét: hány éves stb. Elakartam mondani, de picit szerettem volna ezzel várni. Nagyon ki van rám bukva, ordibált velem, h ilyen idős férfivel mit képzelek. Nem beszél velem egèsz nap. Mondta, h ezt nem fogja tudni lenyelni és nem találkozhatok vele... Most hogyan tovább? Van ötletetek? :(((
2018. jan. 6. 13:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 anonim ***** válasza:
79%

Jól van kislány, mi és anyukád vagyunk a szívtelenek, te pedig egy hisztis éretlen kislány vagy, akit még meg kell nevelni, különben felfogná épp ésszel, hogy kikkel kéne ismerkednie és hallgatnia kéne az anyjára, mert ő csak jót szeretne neked.

Plusz azon is gondolkozz már el, hogy csak te hajtod itt a magadét, mindenki teljesen egyetért az anyukáddal, vajon miért?

Neked se sok ész jutott eddig, de sebaj, majd megérsz egyszer csak.

2018. jan. 6. 14:11
 22/81 anonim ***** válasza:
86%

"Ugyanúgy 10 év,"

Szóval szerinted egy újszülött olyan, mint egy 4. osztályos gyerek? Pedig az is 10 év.

2018. jan. 6. 14:11
 23/81 anonim ***** válasza:
75%
Igen, szívtelenek vagyunk. Te meg felelőtlen. Ha valami bajod történt volna, amíg ezzel a véglénnyel csavarogsz, hova indult volna anyád a segítségedre? Ebbe belegondoltál? Eljátszottad anyukád bizalmát, hazudtál neki arról, kivel és hol vagy. Az megvan, hogy Édesanyád felelős érted jogi értelemben? Ha valami bajod történik, előveszik anyádat is fiatalkorú veszélyezetetèséért, vagy enyhébb esetben gondatlanságèrt. Felfogtad, hogy bíróság elé juttathatod az anyádat? Nagyon jól tették, hogy figyelmeztették anyukádat.
2018. jan. 6. 14:24
 24/81 anonim ***** válasza:
89%

Szia!Bármennyire is lehet szépíteni ezt a sztoryt, a "barátod" nem fog ebből jól kijönni. Amikor 15 éves voltam nekem is tetszettek az idősebb pasik. Mostmár (igaz attól eltelt egy 3-4 év) belátom, hogy ez csak ilyen "tinimámor" volt. Amikor a környezetemben mások más példáján élve mondták, hogy tizenévesnek sok a 10 évvel idősebb partner, nem hittem el. Most már belátom, hogy sok. Itt vagyok 19 évesen és még nekem is sok lenne a +10 év. Ő pár évmúlva valószínűleg családot akar, én meg még tanulni. Tudom, nehéz elfogadni amiket itt írunk, de neked valóban sok még ez a +10 év 15 évesen. Majd ha 18 leszel esetleg lehet +10 év, de még szerintem akkor is korai. Később valószínűleg belátod, rosszabb esetben nem, és érettségi után szülöd a babákat, ahány néhány ismerősöm. Néhányuknál a párjuk olyan 15 évvel is idősebbek lehetnek és mit értek el? Érettségi a kezükben, 20 évesen szültek kb. nulla munkatapasztalattal.

És valóban igaz, hogy egy tegyük fel 22 éves egy 32 évessel együtt van az "normálisabb", azért mert már jobb esetben nem anyucitól meg apucitól függnek. Ez nem támadás akart lenni, és szerintem más sem annak szánta.

Bár itt néhány kérdés már csak azért van, mert egyesek nagyon unatkoznak...

2018. jan. 6. 14:26
 25/81 anonim ***** válasza:
88%
Amikor én 15 éves voltam, kb. ilyen idõs pasi tetszett nekem is,mint akirõl most irtál kérdezõ.A pasinak több esze volt nálam és azt mondta, hogy nagyon fiatal vagy még hozzám.A te pasiddal van valami bibi.
2018. jan. 6. 14:26
 26/81 anonim ***** válasza:
79%

figyu, nem mi vagyunk gonoszak, hanem a férfi vagy csak szűz lánnyal akar ágyba kerülni (van akinek ez a mániája) vagy valami nem kerek vele, hogy a saját korosztályából senki sem akarja.

Gondolj bele(mintha a suli udvarán lennénk) adott a pasid körbe állja egy hasonló korcsoportú nő és valamiért egyik sem akar vele összejönni. A suli udvarán levő többi ember pedig azonnal levágná, hogy a pasiddal valami nem kerek ha senki nem akar vele barátkozni pár mondat után.

És ekkor a pasid egy sokkal kisebb gyerekkel kezdene játszani az udvaron, ami miatt az udvaron levő többiek kinevetnék mert pl. 15 évesen marha gáz egy 7 évessel úgy játszani, mintha a pasid is maga 7 éves lenne.

Így már érted miért gáz ez?

2018. jan. 6. 14:38
 27/81 anonim ***** válasza:
84%
Biztos egy olyan kapcsolatot akar a pasi, ahol a barátnője az anyjától kell pénzt kérjen a randira. Hogyne. :)
2018. jan. 6. 14:43
 28/81 anonim ***** válasza:
20%

:DDDD Kérdező, 16 voltam a párom 23 múlt...húsz évig voltunk házasok. És ENNYI. Tisztes úri családból származunk mindketten:P

:D

2018. jan. 6. 14:55
 29/81 anonim ***** válasza:
10%
Nem is..én 15 és fél amikor megismertem ő már 23...mostanában is ha ránézek az ősz halántékára elfog valami nosztalgia :D Csinálj amit akarsz...anyád se százas, basszus ha negyven lenne akkor megérteném de lehet egy 25 éves suhancnak kinéző engem annó sokkal többnek néztek: ezért is jöttünk össze, mikor megtudta kapkodott a levegő után ő is..fél évig csak ismerkedtünk. A fiunk idén érettségizik és egy jóravaló fiú egy komoly kapcsolata volt. sza nyugi nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni én anyád helyében leülnék veletek dumálni. Mer' ez így nettó fasság azt se tudja ki az, ha mondjuk 21 lenne...?? Az még beleférne??
2018. jan. 6. 15:04
 30/81 anonim ***** válasza:
86%

Neked nem furcsa, hogy 25 éves létére mekkora gáz, hogy csak egy KISLÁNYT tudott felcsípni?! Hát, eléggé problémás.

Pluszban 10 év nem sok, de a te esetetekben RENGETEG! Mégis mit tudsz te adni egy - elvileg - felnőtt férfinak a puncidon kívül?

Semmit. Nulla élettapasztalat, nulla munka, fogalmad sincs a világról, maximum a napi leckét tudod vele megvitatni és hogy Julcsi néni intőt akart adni, vagy hogy Bálint és Zita pp fasírtban vannak.

Én is tiltanálak de keményen, továbbá közölném a kedves "udvarlóddal", hogy eltakarodhat máshová.

2018. jan. 6. 15:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!