Anyám eltiltott a pasimtól. Most mi legyen?
Jól van kislány, mi és anyukád vagyunk a szívtelenek, te pedig egy hisztis éretlen kislány vagy, akit még meg kell nevelni, különben felfogná épp ésszel, hogy kikkel kéne ismerkednie és hallgatnia kéne az anyjára, mert ő csak jót szeretne neked.
Plusz azon is gondolkozz már el, hogy csak te hajtod itt a magadét, mindenki teljesen egyetért az anyukáddal, vajon miért?
Neked se sok ész jutott eddig, de sebaj, majd megérsz egyszer csak.
"Ugyanúgy 10 év,"
Szóval szerinted egy újszülött olyan, mint egy 4. osztályos gyerek? Pedig az is 10 év.
Szia!Bármennyire is lehet szépíteni ezt a sztoryt, a "barátod" nem fog ebből jól kijönni. Amikor 15 éves voltam nekem is tetszettek az idősebb pasik. Mostmár (igaz attól eltelt egy 3-4 év) belátom, hogy ez csak ilyen "tinimámor" volt. Amikor a környezetemben mások más példáján élve mondták, hogy tizenévesnek sok a 10 évvel idősebb partner, nem hittem el. Most már belátom, hogy sok. Itt vagyok 19 évesen és még nekem is sok lenne a +10 év. Ő pár évmúlva valószínűleg családot akar, én meg még tanulni. Tudom, nehéz elfogadni amiket itt írunk, de neked valóban sok még ez a +10 év 15 évesen. Majd ha 18 leszel esetleg lehet +10 év, de még szerintem akkor is korai. Később valószínűleg belátod, rosszabb esetben nem, és érettségi után szülöd a babákat, ahány néhány ismerősöm. Néhányuknál a párjuk olyan 15 évvel is idősebbek lehetnek és mit értek el? Érettségi a kezükben, 20 évesen szültek kb. nulla munkatapasztalattal.
És valóban igaz, hogy egy tegyük fel 22 éves egy 32 évessel együtt van az "normálisabb", azért mert már jobb esetben nem anyucitól meg apucitól függnek. Ez nem támadás akart lenni, és szerintem más sem annak szánta.
Bár itt néhány kérdés már csak azért van, mert egyesek nagyon unatkoznak...
figyu, nem mi vagyunk gonoszak, hanem a férfi vagy csak szűz lánnyal akar ágyba kerülni (van akinek ez a mániája) vagy valami nem kerek vele, hogy a saját korosztályából senki sem akarja.
Gondolj bele(mintha a suli udvarán lennénk) adott a pasid körbe állja egy hasonló korcsoportú nő és valamiért egyik sem akar vele összejönni. A suli udvarán levő többi ember pedig azonnal levágná, hogy a pasiddal valami nem kerek ha senki nem akar vele barátkozni pár mondat után.
És ekkor a pasid egy sokkal kisebb gyerekkel kezdene játszani az udvaron, ami miatt az udvaron levő többiek kinevetnék mert pl. 15 évesen marha gáz egy 7 évessel úgy játszani, mintha a pasid is maga 7 éves lenne.
Így már érted miért gáz ez?
:DDDD Kérdező, 16 voltam a párom 23 múlt...húsz évig voltunk házasok. És ENNYI. Tisztes úri családból származunk mindketten:P
:D
Neked nem furcsa, hogy 25 éves létére mekkora gáz, hogy csak egy KISLÁNYT tudott felcsípni?! Hát, eléggé problémás.
Pluszban 10 év nem sok, de a te esetetekben RENGETEG! Mégis mit tudsz te adni egy - elvileg - felnőtt férfinak a puncidon kívül?
Semmit. Nulla élettapasztalat, nulla munka, fogalmad sincs a világról, maximum a napi leckét tudod vele megvitatni és hogy Julcsi néni intőt akart adni, vagy hogy Bálint és Zita pp fasírtban vannak.
Én is tiltanálak de keményen, továbbá közölném a kedves "udvarlóddal", hogy eltakarodhat máshová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!