Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám eltiltott a pasimtól....

Anyám eltiltott a pasimtól. Most mi legyen?

Figyelt kérdés
Tudom, h nem ide tartozok, mert nem vagyok felnőtt, de a párom az. 15 éves vagyok, a barátom 25. Pár hete kezdtünk el ismerkedni, szinte már járunk. Anyukám egy anonim üzenetből megtudta a barátom kilétét: hány éves stb. Elakartam mondani, de picit szerettem volna ezzel várni. Nagyon ki van rám bukva, ordibált velem, h ilyen idős férfivel mit képzelek. Nem beszél velem egèsz nap. Mondta, h ezt nem fogja tudni lenyelni és nem találkozhatok vele... Most hogyan tovább? Van ötletetek? :(((
2018. jan. 6. 13:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/81 anonim ***** válasza:
84%
Menj vissza tanulni és játszani.
2018. jan. 6. 13:36
 2/81 anonim válasza:
63%

Neked még barbie babázni kellene, meg a gyerek sminkkészlettel festegetni a körmeidet, vagy anyud tűsarkúját lopva felpróbálni.

De itt nemcsak te vagy beteg, hanem az a 25 éves férfi is, akinek egy 15 éves gyereklány kell...

2018. jan. 6. 13:40
 3/81 anonim ***** válasza:
88%
Semmit, fogadd el. Semmi keresnivalód egy 25 éves felnőtt mellett. Nem vagy elég érett azokhoz a dolgokhoz, amiket ő egy kapcsolattól akar. Tudom, hogy ezt baromi nehéz felfogni 15 évesen, de egy kapcsolatnak ilyen életkorokkal semmi jövője nincsen. Eleve azon gondolkozz el, hogy egy felnőtt férfinek komoly mentális problémái vannak, ha csak a fiatalabb, naív korosztályból talál magának párt.
2018. jan. 6. 13:41
 4/81 anonim ***** válasza:
83%

Az, hogy miért nem a korosztályodbeli pasikkal ismerkedsz?

Miért menő számodra egy 10 évvel idősebb pasi, aki nem is hozzád való?

Persze itt mindenki, meg anyukád is a szemét, miközben te nem látsz tisztán. 10 évvel idősebb pasi NEM HOZZÁD VALÓ, kislány!

Hagyd a pasit, neki úgyis csak d...gótárs lettél volna.

Nehogy azt hidd, hogy egy 25 éves elméletben férfi majd pont téged akar hosszútávú kapcsolatnak. :D

Ne nevettesd már ki magad, oké?

Menj tanulni, szórakozni és ismerkedj 18 év alatti pasikkal.

2018. jan. 6. 13:43
 5/81 A kérdező kommentje:
Nem értem, h mi itt a probléma. Csak azért mert 15 vagyok? És akk 25 éves és 35 èves pasija van? Ugyanúgy 10 év, és biztosan nem 1 a gondolkodásuk...
2018. jan. 6. 13:45
 6/81 anonim ***** válasza:
80%
Dehogynem. Abban az életkorban már nincs korkülönbség. Egy 25 éves ember általában már ugyan úgy családot szeretne, megállapodni valaki mellett, mint egy 35 éves. És benne is vannak abban a korban. Viszont te 15 évesen baromira nem vagy benne abban a korban, hogy felnőtt dolgokat akarj az élettől, vagy fel tudd fogni a dolgok súlyát.
2018. jan. 6. 13:47
 7/81 anonim ***** válasza:
62%

Itt látszik, hogy még keveset látott vagy. Nem mindegy mikor van az a tíz év különbség!

Hozzád maximum egy 16 éves illik!!!

Itt van egy képlet : (F/2)+7 =N(min)

Tehát, egy 35 éves fickónak, igen, belefér egy 25 éves...

Sajnáljuk, ez van.

Lecke kész van?

2018. jan. 6. 13:51
 8/81 anonim ***** válasza:
78%

Szerinted 15-25 ugyanaz a kategória, mint a 25-35?

Ők felnőtt emberek, felnőtt problémákkal. Dolgoznak esetleg egyetemre járnak munka mellett és élik a saját életüket. Téged meg várhat az iskola kapuban hősünk. Miről beszéltek? Hogy fekete pontot kaptál, mert matek házi helyett kúrtatok? Ha évvesztes vagy ráadásul az általánosnak a kapujában szedhet fel napközi után.

Nyilván a véletlen műve, hogy éppen legálisan mehet a szex és hirtelen ott termett egy szerelmes férfi... Kicsit gondold át.

2018. jan. 6. 13:52
 9/81 anonim ***** válasza:
84%

Most te komolyan nem érted??

Egy 25 éves már dolgozik, már végzett a főiskolai tanulmányaival, jó pár dolgot át élt már az életben, komoly kapcsolatot szeretne, van saját jövedelme, saját lakást szeretne, családot..stb.

Te ezt meg tudod adni 15 évesen?

2018. jan. 6. 13:52
 10/81 anonim ***** válasza:
50%

Jaaa, és anyukádnak mutasd meg az itteni válaszokat, ne marcangolja a bűntudat!

:D

2018. jan. 6. 13:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!