Anyám eltiltott a pasimtól. Most mi legyen?
Kérdező, ez tényleg a "ha ló nincs, jó a szamár is" eset, ami rád nézve (is) megalázó.
Nem azért van veled a pasi, mert hú de nagyon tetszel neki, hanem mert másnak nem kell. Te meg menőnek érzed magad attól, hogy egy nálad tíz évvel idősebb pasival vagy, ő ezt az éretlenséget és a naivitást használja ki.
Ha feltűnne egy vele egykorú lány, akinek kellene, úgy otthagyna téged, mint a sicc.
Anyukád jogosan félt téged. Sokkal jobban tennéd, ha a saját korosztályodban ismerkednél.
Aki 25evesen egy 15eves lannyal kezd, ott problemak vannak.
De ezt o is megmondta neked, hogy a korabeliek "nem kapkodnak utanna". Vajon miert?
Egy (jobb esetben) dolgozo vagy egyetemen vegzos ferfi, aki mar azert elindult az onallo elet utjan egy nyolcadikos kislanyban latja a parjat.
Igen varni fog rad. De mennyit, egy honapot?
Teljesen igaza van anyukadnak. En se tamogatnam a lanyom ebben az egeszben.
15evesen mar jon a tiniszerelem. Ezzel szerintem anyukadnak se lenne baja, de itt nem errol van szo.
Tenyleg tanulj inkabb, lassan felveteli, kerulj be egy jo gimibe es hagyd ezt a ferfit! 17L
De komolyan? Ilyenkor hova gondolsz? Ilyen szövegnek, hogy vár??? Egek.... :-) Látszik 15 vagy! Eltelik még pár év és a saját hülyeségeden vered a fejed a falba. Srácnál tuti valami nem stimmel. 25éves koromban én már férjnél voltam, ha ez a srác ennyi idősen egy tininek vetít ott valami katyvasz lehet. Még jóformán most végeztél az általános iskolában .... korabelinek valószínű a defektes énje miatt nem kell. 20 éves voltam amikor a volt férjemmel járni kezdtünk, ő 25.még utána is éveket csiszolódtunk, akkor abban a korban abban a fázisban valamennyire számított az 5 év.
A 16. válaszoló pedig pont ugyanúgy leírta a többit mint én. 35N
Azért avatkozott bele, mert ilyen világot élünk.... üdv a való világban....
De utólag meg fogod neki köszönni ha egyszer kiderül ki az, de ezt látatlanban is megteheted neki..... Most dühöngsz úgy érzed az egész világ ellened van, pedig ez nem így van. Arra törekedj, hogy anyukáddal álljon helyre a kapcsolat. És ha egy csávó egy két hete nyomatja csak neked ezt a szöveget jó tanács, pláne teljesen egyértelmű hogy kamuzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!