Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám eltiltott a pasimtól....

Anyám eltiltott a pasimtól. Most mi legyen?

Figyelt kérdés
Tudom, h nem ide tartozok, mert nem vagyok felnőtt, de a párom az. 15 éves vagyok, a barátom 25. Pár hete kezdtünk el ismerkedni, szinte már járunk. Anyukám egy anonim üzenetből megtudta a barátom kilétét: hány éves stb. Elakartam mondani, de picit szerettem volna ezzel várni. Nagyon ki van rám bukva, ordibált velem, h ilyen idős férfivel mit képzelek. Nem beszél velem egèsz nap. Mondta, h ezt nem fogja tudni lenyelni és nem találkozhatok vele... Most hogyan tovább? Van ötletetek? :(((
2018. jan. 6. 13:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:
51%

Tessék, egy kis tanulmány:

[link]

A 3. képsor pont rád vonatkozik.

2018. jan. 6. 16:16
 42/81 anonim ***** válasza:
80%
Hát ha várna, akkor várjon is. Majd öt év múlva kezdhet udvarolni.
2018. jan. 6. 16:29
 43/81 anonim ***** válasza:
72%
Nem értem, engem anyám nem így nevelt. Én sosem titkolóztam. Szexelni felnőtt vagy, de anyád elé állni és felvállalni a dolgokat nem? Hogy van ez akkor? Nem az számít, milyen menő ruháid vannak, mekkora a melled, milyen ájfón van a kezedben, ja meg már éppen nem pedofil az, aki veled szexel és nagykorú... Ez a nagy baj a magad fajtákkal. Itt biztos mindenki hülye, csak te vagy helikopterek, igaz? Több tucat válaszoló mint ugyan azt mondja, anyukád is, nem esik le?? Nyugodtan lehet lázadni, de majd azt is írd le ide, mikor nem ír többet, vagy lekoptat... 24N
2018. jan. 6. 16:39
 44/81 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, ez tényleg a "ha ló nincs, jó a szamár is" eset, ami rád nézve (is) megalázó.

Nem azért van veled a pasi, mert hú de nagyon tetszel neki, hanem mert másnak nem kell. Te meg menőnek érzed magad attól, hogy egy nálad tíz évvel idősebb pasival vagy, ő ezt az éretlenséget és a naivitást használja ki.

Ha feltűnne egy vele egykorú lány, akinek kellene, úgy otthagyna téged, mint a sicc.

Anyukád jogosan félt téged. Sokkal jobban tennéd, ha a saját korosztályodban ismerkednél.

2018. jan. 6. 16:46
 45/81 anonim ***** válasza:
88%
Én is 15 vagyok de nem vagyok olyan hülye mint te
2018. jan. 6. 16:48
 46/81 anonim ***** válasza:
17%
Nekem az jött még le hogy anyunak kéne egy jó 25 éves inkább.
2018. jan. 6. 17:14
 47/81 anonim ***** válasza:
100%

Aki 25evesen egy 15eves lannyal kezd, ott problemak vannak.

De ezt o is megmondta neked, hogy a korabeliek "nem kapkodnak utanna". Vajon miert?

Egy (jobb esetben) dolgozo vagy egyetemen vegzos ferfi, aki mar azert elindult az onallo elet utjan egy nyolcadikos kislanyban latja a parjat.

Igen varni fog rad. De mennyit, egy honapot?

Teljesen igaza van anyukadnak. En se tamogatnam a lanyom ebben az egeszben.

15evesen mar jon a tiniszerelem. Ezzel szerintem anyukadnak se lenne baja, de itt nem errol van szo.

Tenyleg tanulj inkabb, lassan felveteli, kerulj be egy jo gimibe es hagyd ezt a ferfit! 17L

2018. jan. 6. 18:19
 48/81 anonim ***** válasza:
100%

De komolyan? Ilyenkor hova gondolsz? Ilyen szövegnek, hogy vár??? Egek.... :-) Látszik 15 vagy! Eltelik még pár év és a saját hülyeségeden vered a fejed a falba. Srácnál tuti valami nem stimmel. 25éves koromban én már férjnél voltam, ha ez a srác ennyi idősen egy tininek vetít ott valami katyvasz lehet. Még jóformán most végeztél az általános iskolában .... korabelinek valószínű a defektes énje miatt nem kell. 20 éves voltam amikor a volt férjemmel járni kezdtünk, ő 25.még utána is éveket csiszolódtunk, akkor abban a korban abban a fázisban valamennyire számított az 5 év.

A 16. válaszoló pedig pont ugyanúgy leírta a többit mint én. 35N

2018. jan. 6. 19:24
 49/81 A kérdező kommentje:
Jo akk legyen igazatok, viszont nem ertem h masnak minek kell beavatkoznia egy anonim levellel....
2018. jan. 6. 19:30
 50/81 anonim ***** válasza:
100%

Azért avatkozott bele, mert ilyen világot élünk.... üdv a való világban....

De utólag meg fogod neki köszönni ha egyszer kiderül ki az, de ezt látatlanban is megteheted neki..... Most dühöngsz úgy érzed az egész világ ellened van, pedig ez nem így van. Arra törekedj, hogy anyukáddal álljon helyre a kapcsolat. És ha egy csávó egy két hete nyomatja csak neked ezt a szöveget jó tanács, pláne teljesen egyértelmű hogy kamuzik.

2018. jan. 6. 19:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!