Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám eltiltott a pasimtól....

Anyám eltiltott a pasimtól. Most mi legyen?

Figyelt kérdés
Tudom, h nem ide tartozok, mert nem vagyok felnőtt, de a párom az. 15 éves vagyok, a barátom 25. Pár hete kezdtünk el ismerkedni, szinte már járunk. Anyukám egy anonim üzenetből megtudta a barátom kilétét: hány éves stb. Elakartam mondani, de picit szerettem volna ezzel várni. Nagyon ki van rám bukva, ordibált velem, h ilyen idős férfivel mit képzelek. Nem beszél velem egèsz nap. Mondta, h ezt nem fogja tudni lenyelni és nem találkozhatok vele... Most hogyan tovább? Van ötletetek? :(((
2018. jan. 6. 13:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 A kérdező kommentje:
Hisz a vele egykorúak meg sokszor idióták. Mesélte, h a nyáron ismerkedett egy tőle 2 évvel fiatalabb nővel. Úgy volt, h találkoznak 2 hét múlva, a barátom meg ahányszor elment üzletbe, mindig vett neki csokit. Valami 6 tábla csoki összegyűlt neki, amit a lánynak akart adni, a lány tudta is, de elutasította őt, mert neki ez túl gyors volt, és túl tolakodó... Ebben mi a gáz? H visz neki ajándékokat? Nekem pl. a névnapomra Micimackó plüsst vett
2018. jan. 7. 10:35
 62/81 A kérdező kommentje:
Nem most 2 hét múlva, hanem az összeismerkedésük utàn
2018. jan. 7. 10:35
 63/81 anonim ***** válasza:

Kérdező, ne maszatolj. Korban közeli párt 50 évesen is lehet találni, abban a korosztályban sem mindenki foglalt, nemhogy a huszonéves korosztályban. A pasidnál teljesen más oka van annak, hogy "lejjebb adott".

Ha a két évvel fiatalabb lány szerint túl tolakodó volt a pasid, akkor azt a pasidnak figyelembe kellett volna venni, nem pedig elkönyvelni a lányt hülyének. Ebből a példádból is látszik, hogy fogalmad sincs arról, milyen lehet egy kölcsönös tiszteleten alapuló kapcsolat, és valószínűleg a pasidnak sem nagyon, talán pont ez az egyik oka annak, hogy nem kell a csajoknak.

Ne csak bagatellizálj, hanem gondolkodj el a válaszokon.

2018. jan. 7. 10:44
 64/81 A kérdező kommentje:
Hát a lány már ezalapján nem akart vele találkozni. Még talán olyat mesélt, h ez a lány “tanította meg”, h ne legyen féltékeny minden pasira, akivel egy nő beszél, mert h a csaj erre is mondott. Olyan helyen dolgozott, ahol sok férfi megfordult, pincérnő volt, és h ha beszélt valami pasival, akkor a barátom akkoriban nagyon féltékeny lett. De h azóta ezzel megváltozott
2018. jan. 7. 10:51
 65/81 anonim ***** válasza:

Ki tudja, hogy az ajándékon kívül nem akart e mást. Neked azért tök egyértelmű, mert még naív vagy, és ott a rózsaszínköd előtted. Mint írtam, ha valóban szeret akkor 2 évet még tud várni. Van egy sorozat, a Szégyentelenek (Shameless), azt hiszem a 4. Évadban vagy talán a 3.ban a 13 éves kiscsaj a barátnőivel lóg, egyiknek gyereke van már, a másiknak meg meg volt vagy a fél suli. 13 évesen! És ez a kis Debbie egyszer összeismerkedik egy 20 éves sráccal, akinek azt mondta idősebb. Aztán egyszer felment hozzá, ott a csaj bepánikolt és elmondta, hogy 13-14 éves. A srác semmi komoly dolgot nem tervezett vele, még talán el is mondta, hogy majd akkor lesz vmi nagy dolog, ha legalább 16 éves lesz. Egyszer a kis Debbie csinált egy házi bulit ahol ez a gyerek berúgott. Vhogyan felkerült a lány szobájába, ahol a lány "megerőszakolta". Ő azt hitte, hogy mennyire komoly lesz ezután a kapcsolat, de a srác nagyon rosszul érezte magát. Azért nem akart semmit se tőle, mert félt, hogy feljelenti megrontásért.

Valahogy így szólt a story.

A barátod lehet máshogy nyomult a lányokra mint ahogy mesélte, lehet nem. Lehet tényleg olyan mint amilyennek beállítod, de egy 15 éves még gyerek, naív. Itt vagyok én is 18-19 évesen és még tökre gyereknek érzem magam, jövőre érettségizek, egyetemre akarok menni, de félek, nem érzem magam felnőttnek pedig annak kéne lennem. Ha nagyon pasizni akarsz akkor keress egy korban legalább hozzád illőt. Egy osztálytársam most lesz 18 és egy időbe volt, hogy nagyon udvarolt az egyik 14 éves lánynak. Ezt osztálytársamék megvetették, hogy egy konkrét felnőtt meg egy kislány. Nem lett ebből a kapcsolatból semmi.

Utolsó két kérdésedre a válasz: mint írtam többször várjatok 2 évet még, addigra te is nőiesebb leszel, valamivel érettebb. Ha valóban szeret várni fog rád. Tudom, nem tetszik itt senkinek sem a válasza, de hidd el, többen nem akarunk rosszat. Ha meg ennyire felnőttesdit akarsz játszani mond meg anyukádnak, hogy már pedig találkozni fogsz vele, de ne hidd hogy repesni fog az örömtől. Tanulj a hibáidból, és talán nem leszel később egy sérült nő.

2018. jan. 7. 10:55
 66/81 anonim ***** válasza:
74%

Aha,egyre inkább kirajzolodik a torténet,az is h miért mem kell más nőknek,irogass még,és ásd mélyebbre,persze neked felse tunik a rózsaszin kodtol,Babám azért nem kell más vele egykoru nőknek a tolakodo pasid,mert agressziv,birtoklo. Éltem ilyennel,mesélhetek ha gondolod,milyen jo ilyennel élni. :O Jo leszel neki te is,leginkább lábtorlonek,bokszolozsáknak,most még a beetetés van, de mikor az első pofon repul,aztán majd jon a tobbi,aztán a rugások is,gondolj vissza h probáltunk észhez tériteni.

35 N

2018. jan. 7. 10:59
 67/81 anonim ***** válasza:
100%
Összevissza beszélsz kérdező, most akkor idiótának állítod be a lányt, vagy olyasvalakinek, akitől tanult a pasid? Már magad sem tudod, mit hordj össze a pasid védelmében. Fogadd meg inkább anyád és az itt válaszolók többségének tanácsát, játssz a plüss Micimackóval és ismerkedj a saját korosztályodban.
2018. jan. 7. 11:05
 68/81 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél már ennyire hiszékeny azt hittem hogy egy 15 éves okosabb
2018. jan. 7. 11:19
 69/81 A kérdező kommentje:
Az ő korosztálya talán találgatóbb... Nem kellett a pasi kedvessége, figyelmessége a csajnak és dobta. Esélyt sem adott neki, pedig a féltékenykedésén is változtatott volna
2018. jan. 7. 11:27
 70/81 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem,menthetetlen vagy. Sok boldogságot. :)
2018. jan. 7. 11:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!