Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám eltiltott a pasimtól....

Anyám eltiltott a pasimtól. Most mi legyen?

Figyelt kérdés
Tudom, h nem ide tartozok, mert nem vagyok felnőtt, de a párom az. 15 éves vagyok, a barátom 25. Pár hete kezdtünk el ismerkedni, szinte már járunk. Anyukám egy anonim üzenetből megtudta a barátom kilétét: hány éves stb. Elakartam mondani, de picit szerettem volna ezzel várni. Nagyon ki van rám bukva, ordibált velem, h ilyen idős férfivel mit képzelek. Nem beszél velem egèsz nap. Mondta, h ezt nem fogja tudni lenyelni és nem találkozhatok vele... Most hogyan tovább? Van ötletetek? :(((
2018. jan. 6. 13:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 anonim ***** válasza:
16%
Alapvetően nem lenne gond a korkülönbséggel, csak az nem mindegy, hogy te hány éves vagy. Ha te lennél 18 és ő 28, akkor már a saját döntésed lenne hogy kivel vagy, de még tényleg ráérsz vele.
2018. jan. 6. 15:10
 32/81 anonim ***** válasza:
59%

Indok? Vagy csak jót szórakoztál?

2018. jan. 6. 15:10
 33/81 anonim ***** válasza:
13%

Én meg gondolatban lepontoztam dédanyámat. Ment neki a piros kéz..hogy mert nyolc! gyereket szülni annó? 16 évesen..:D

mint sokan mások. Mondjuk ebből a fele nem élte meg általában a nagykorúságot..

2018. jan. 6. 15:11
 34/81 anonim ***** válasza:
34%
33-as, 31-es is nyilván egy tinigyerek vagy épp egy defektes pasi, mint a kérdezőék :D
2018. jan. 6. 15:12
 35/81 anonim ***** válasza:
45%
Tényleg ennyire buta vagy?
2018. jan. 6. 15:21
 36/81 anonim ***** válasza:
79%
Lepontozo 72 %-os ez legyen a legnagyobb örömöd.
2018. jan. 6. 15:28
 37/81 anonim ***** válasza:
85%
Ha majd pár év múlva visszagondolsz erre a pasira, akkor fogod igazán látni, hogy mekkora gáz! Képzeld el, hogy amikor te leszel ott, ahol most ő van, vajon hogyan fog kinézni az életed? Lehet, hogy egy százszor jobb végzettséged lesz. Lehet, hogy csomó igazi barátod lesz, akikkel rengeteg élményed lesz a fiatal felnőtt éveidből. Talán már lesz egy remek állásod és már elindultál az önállóság útján. Élvezed a fiatalságodat, és kicsit sem leszel magányos. Te nem fogod azt mondani, hogy a veled egykorú pasik nem buknak rád. És ha körül nézel az akkori barátaid között, rájössz, hogy egyik sem menne vissza a gimibe egy kislányt felszedni. És hol lesz akkor az a pasi? 35 évesen még mindig azon a szinten lesz, ami csak a kamaszoknál jön be. A végén értelmileg túl nőnél rajta és azt vennéd észre, hogy van egy gyereked :D Feltéve, ha nem húz vissza, nehogy túlszárnyald.
2018. jan. 6. 15:43
 38/81 anonim ***** válasza:
81%

Én 17 éves vagyok és teljesen egyet értek az előttem szólókkal

Azzal hogy egy 25 éves lánynak egy 35 éves barátja van az azért nem baj mert ott már ugyan azt akarják nem vagy eléggé fejlett érzelmileg se és értelmileg se

2018. jan. 6. 15:46
 39/81 anonim ***** válasza:
82%

"Azt mondta, h bármeddig várna, mert a vele egykorúak nem kapkodnak utàna"

Akkor csak azért van veled mert más nincs

2018. jan. 6. 15:52
 40/81 anonim ***** válasza:
83%
"Azt mondta, h bármeddig várna, mert a vele egykorúak nem kapkodnak utàna" = ha nincs ló, jó a szamár is. Ez esetben te vagy neki a szamár. Még annyi esze sincs, hogy ezt ne tudassa veled... igaza van anyukádnak, hidd el! ne ragadj leaz elsõ udvarlónál, lesz helyette még bôven!
2018. jan. 6. 16:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!