Miért nem hallgat meg senki a szüleim közül? Mit csináljak, hogy meghallgassanak?
Nagyon szeretek írni (verseket, meséket... stb.)
...és ha befejezek egy történetet és szeretném elolvasni anyukámnak mindig az mondja, hogy most dolgoznia kell, de amikor (kb. 2 perccel ez után) bemegyek a szobába azt látom hogy a facebookot lapozgatja... odamegyek és elkezdem olvasni, leint, és azt mondja hogy tegyem le és el fogja olvasni.
Egy óra múlva bejön a szobámba és azt mondja hogy jó... elmondja ami az első két oldalon volt és ennyi... végig sem olvassa.
Apukámat nem piszkálom ilyenekkel mert tudom hogy csak végig bólongatja az egészet olvasni meg nem szeret.
Már ott tartok hogy a kutyámmal beszélek és neki mesélem el az új ötleteimet...ha ő éppen alszik akkor egy nagyon régi játék macimnak mesélem el a gondolataimat...
Régen anyukámat nagyon érdekelték a verseim/meséim de mostanában sokat veszekszik velem, hogy tanulás helyett írok...nem tudom miért zavarja, mert az eredményeim (többnyire ötösök) jók
Sokat is sírok ezért mert néha nagyon csúnyán leszól, csak azért mert szeretném ha meghallgatná amiket írtam :(
Várom az ötleteket 16/lány
Kedves utolsó!
Nagyon szeretnék író lenni és történelmi témájú minden kis mesém.
Számos versenyt nyertem velük és csak arra vagyok kíváncsi, hogy a szüleim miért nem értik meg, hogy én ezzel akarok foglalkozni.
Nem hiszem, hogy kb. négy oldalt nem tud végigolvasni anyukám. (De én gépeljek neki negyven oldalt, csináljak neki Power Point-okat és segítsek neki hasonlókban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!