Miért nem főzhet senki anyun kívül?
A családomban senki nem süthet-főzhet anyun kívül, soha.
Azért még nem veszekszik, ha teát csinálok, de ha lehetősége van rá, akkor azt is elveszi tőlem és megcsinálja helyettem, vagy morog magában miatta.
Egyik barátnőmnél kipróbáltam a sütést, és nagyon tetszett! Anyu meg mindig panaszkodik, hogy mennyire utálja csinálni... Meg hogy ő nem hajlandó például palacsintát sütni mert az macerás, és apu ugyan megcsinálná szívesen, de nem szabad.
Ha valaki megpróbálja, akkor kiabál, és kiönti a kész vagy félkész kaját a kutyának vagy a szemétbe, szóval ne írjátok, hogy csináljam csak, úgyse tud velem mit tenni.. meg volt már, hogy kaptam pofont is.
Ez valami betegség? Mi okozhatja? Lehetne valahogy "gyógyítani" otthon? (Mama már próbálta rábeszélni pszihológusra, de nem akar menni, mert az csak kamu)
Ezzel tényleg nem ártana pszichológushoz menni. Véleményem szerint, ha más csinálná meg, akkor úgy érezné rá már nincs szükség. Így ő marad a főzés királynője, hiszen nincs lehetőség bebizonyítani az ellenkezőjét.
Sajnos, majd ha saját otthonod lesz, akkor lesz csak mód arra, hogy megtanulj, pedig jó lenne már otthon megtanulni ezt-azt.
Dettó ugyanez...
Hát igen, csak ugye nem akarja, kényszeríteni meg nem lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!