Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miféle anya mond ilyet a...

Miféle anya mond ilyet a lányának, akit megcsalt a párja?

Figyelt kérdés
"Nézd, nincs gyűrű az ujján, fiatal, és férfiből van. Elhagyhatod ezért, de a következő is meg fog csalni."
2018. jan. 3. 12:55
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
35%

"Az meg végképp nem tudom miért jó, ha amúgy "dögöljön meg a szomszéd tehene" módra ..."

Másold már be azt a részt, ahol én vagy más itt neked azt mondta, hogy neked kutya kötelességed lenne/lett volna monogám kapcsolatba családot alapítani. Hm? Én ilyet nem látok sehol, azt viszont annál inkább, hogy te hogy beszélsz a családosokról. Elcseszett életűeknek titulálod őket, akik hülyék, mert nem akarnak olyan kapcsolatot, ahol mindenki félrejár.

Ahogy a szülni vágyó, vagy már szült nőkről vélekedsz az meg kész kabaré. Mint akik csak ugyuligugyuli babuci üzemmódban tudnának létezni, máshogy nem, és neked nagybetűs HÍMNEK meg kell küzdened az 1. helyért.

Elég korlátolt primitív ember vagy.

2018. jan. 5. 17:26
 52/60 anonim ***** válasza:
51%

Utolsó, ne erőlködj, hogy kik próbáltak sértegetni kit, azt bárki látja, aki elolvassa...

Kérdező, én az ilyen anyát leginkább is normálisnak mondanám, na jó, talán kicsit pesszimistának, aki nem hisz benne, hogy mindenki megtalálhatja a saját párját...

2018. jan. 5. 19:09
 53/60 anonim ***** válasza:
33%

Nem erőlködök. Akinek az "elcseszett életűség", és a "pénzlehúzó ősmami" aki "hímekra vadászik" nem sértegetés az érzeli intelligenciának igencsak híján van, tehát felesleges is időt vesztegetni rá.

Gratulálok hozzá.

2018. jan. 5. 19:46
 54/60 anonim ***** válasza:
51%

Akinek az "elcseszett életűség", és a "pénzlehúzó ősmami" aki "hímekra vadászik" nem sértegetés... khmmm...

Találós kérdés, hogy a 3 IDÉZETT szövegből hányat írtam én... a helyes válasz az, hogy nullát, bizony ÖNMAGAD idézted... és azzal ilyen formán tökéletesen egyetértünk, amit ezen idézett kifejezések szerzőjének érzelmi intelligenciájáról írtál... :)))

2018. jan. 5. 20:03
 55/60 anonim ***** válasza:
33%

Bocsi már de:

"másokkal is úgy akarjátok elszúratni az életüket, ahogy a sajátotokat elszúrtátok"

Elszúrt életű, elcseszettéeltű, ez szinoníma, mit kekeckedsz már ilyenkor? (Ismeretlen embereket te meg csak ne nevezz elszúrt életűnek, mindenki foglalkozzon a sajátjával).

"legjobb genetikai tulajdonságú és a (relatív) legjobb eltartó képességű hím begyűjtése, majd féltékeny őrködés, hogy egyedül birtokold a genetikai és anyagi erőforrásait )"

Az előbb még finom voltam, mert a hímeket szerinted nem csak begyűjtik, hanem uralkodnak is felettük és az anyagi javaik felett.

"csak épp egy férfinak igen ritkán válik a kapcsolat legfőbb értelmévé a gyerek"- ez meg ugye olyan ősmamizós, a gyerek fontosabb mint én című nóta.

Igazából vicces hogy osztod itt az észt, de utólag még te kéred ki magadnak. Szerintem menj aludni :) Leírtad ezt a sok okosat, megtudhattuk tőled hogy a kérdező anyja tök normális ezzel a hozzáállással (ez is sokat elárul rólad), aztán csókolom.

Tényleg kár ezen vitázni.

2018. jan. 5. 20:17
 56/60 anonim ***** válasza:
51%
Bocsi utolsó, de miután éppen bebizonyítottad, hogy az imént SEMMIT se tőlem idéztél, nem vagyok vevő a fölényeskedésedre... ellenben nyugodtan elnézést kérhetsz, semmi akadálya:)
2018. jan. 5. 20:27
 57/60 anonim ***** válasza:
39%

:D ja értem tehát ha én "elszúrt életű" helyett "elcseszett életűt" merek mondani, "begyűjtés" helyett "levadászást", akkor te már nem is voltál bunkó és még én kérjek elnézést?? Te szívtál valamit?

Akkor én most egy kreténnek hívlak, de ha később módosítom baromra, akkor meghívsz egy sörre mi?

Na jó, figyelj, ez a vita lassan tényleg nevetséges már, főleg így utóbb benyögted hogy anyuci elgondolása teljesen korrekt, hogy a lányát párhuzamosan dugja a pasija egy másik nővel, tehát tényleg menj el aludni egész nyugodtan. Nem kell tovább itt magyarázkodni, végülis aki tud olvasni és képes szinoníma szavakat felismerni, az úgy is érti mi a helyzet...

2018. jan. 5. 20:36
 58/60 anonim ***** válasza:
67%
Miért pontozzák le akik szerint a megcsalás nem normális egy párkapcsolatban? Persze ha az ilyenek párja félre dugna,vernék a nyalukat itt. :(
2018. jan. 5. 20:48
 59/60 anonim ***** válasza:
62%

Utolsó ez engem is érdekelne, főleg hogy az első 2 oldalon mindenki anyuka ellen beszélt, és mentek is a piros pacsik.

Most hirtlen az utóbbi 2 oldalon az lett szénné pontozva, aki egy monogám kapcsolatban érzi jól magát, és lett menő a dugjunk fűvel fával elv.

2018. jan. 5. 20:53
 60/60 anonim ***** válasza:
50%
zöld pacsik, akarom mondani.
2018. jan. 5. 20:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!