Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miféle anya mond ilyet a...

Miféle anya mond ilyet a lányának, akit megcsalt a párja?

Figyelt kérdés
"Nézd, nincs gyűrű az ujján, fiatal, és férfiből van. Elhagyhatod ezért, de a következő is meg fog csalni."
2018. jan. 3. 12:55
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
30%

Aki tapasztalt. Ha van gyuru az ujján az se akadály,volt férjem a noit be fektette az ágyunka is.

A férfiak tobbsége ilyen,noben is akad,nem mindenki monogám,bár a tisztességes az volna ha elobb lezárna a régit aztán kezdene ujjat,de sok esetben az egyik fél már régen lezárta fejben a régit mikor félre megy csak még nem kozolte a régi féllel h lapát. :(

2018. jan. 3. 13:01
 2/60 anonim ***** válasza:
82%

Lehet,hogy anyukád sokat csalódott a szerelmi letében.

De ez nem lehet kifogás arra,amit mondott neked.

Az,hogy valakinek nincs gyűrű az ujján,az nem lehet kifogás megcsalásra.Az,meg,hogy férfi,pláne.Nézd,csaj vagyok,de azt a hülyeséget,hogy a pasik el tudják különíteni a szexet és a szerelmet,nettó hülyeségnek tartom.

Vannak emberek(férfiak és nők) akik egyszerűen képtelenek hűségesek maradni,de hidd el,bőven vannak akik hűségesek.Járj nyitott szemmel.

Anyukádnak nincs igaza.:)

Kitartást.

A párod vissza fogja kapni az élettől és az is,akivel megcsalt.

Te viszont biztos valami jót kapsz majd az élettől.:)

2018. jan. 3. 13:04
 3/60 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy nyeljem le, és folytassam úgy, mintha semmi sem történt volna.
2018. jan. 3. 13:12
 4/60 anonim ***** válasza:
82%
a pasit dobd ki, azt ne folytasd, de az életedet folytasd úgy, hogy ne is gondolj erre az idiótára, szerinted megéri ilyen miatt siránkozni? egy ilyen alak miatt, aki ennyire becsült? vond le a tanulságot és lépj tovább
2018. jan. 3. 13:16
 5/60 anonim ***** válasza:
39%
Anyukámnak is mindig az volt a felfogása, hogy amíg egy nő nem kapott gyűrűt, addig semmit sem ígértek neki.
2018. jan. 3. 13:16
 6/60 anonim ***** válasza:
72%
Elso vagyok,ne folytasd,dobd ki aki félre megy,ne alázkodj meg,csak h legyen valaki veled. Anyukádat vloszinu erre nevelték h turje ha megalázzák stb,ezért áll igy hozzá. Volt férjemet ugy vágtam ki mint macskát szarni,eltartottam ot is meg az alkohlista pereputtyát is hálábol bevtte az ágyba az unokahugomat... Ne alazkodj meg,az ilyen nem kell,inkább egyedül,mint egy megalázo kapcsolatban.
2018. jan. 3. 13:18
 7/60 A kérdező kommentje:
A pasit már kidobtam, nem is ez a lényeg. Ezért raktam a "család" témába. A kérdésem az, hogy miféle anya reagál le egy ilyet úgy, hogy "férfi, joga van hozzá, ezért nem kéne otthagyni"
2018. jan. 3. 13:19
 8/60 anonim ***** válasza:
92%
Ennek nincs köze az anyasághoz, bocs. Vannak nők, akik sajnos így fogják fel a megcsalás témát, függetlenül attól, hogy kivel történik.
2018. jan. 3. 13:23
 9/60 anonim ***** válasza:
83%

Valószínűleg ugyanígy áll hozzá, ha apádról van szó. :(

Biztos, hogy sok mindent nem tudsz, ami egy ilyen mondat háttérben van.

Ő így gondolkodik. Főleg több gyerekkel, több év házasság, közös vagyon, stb. Szerinte félre kell nézni, csak az a fontos, hogy a család együtt maradjon.

Te meg nem kell, hogy leélj így egy életet. Majd megérti ő is, ha azt látja, hogy boldogabb vagy így, mintha benne maradsz egy ilyen kapcsolatban.

2018. jan. 3. 13:25
 10/60 anonim ***** válasza:
90%
Igen, ha most benyeled, akkor a párod szépen levonja a következtetést, hogy te ezt elfogadod némi 'haragszomrád' állapot mellett. Arra semmi garancia, hogy jobbat találsz, de durva általánosítás, hogy minden férfi ilyen. Anyud sokat csalódhatott, hogy ezt mondja. Ennyi erővel meg minden nő k..va és pénzéhes.
2018. jan. 3. 13:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!