Miféle anya mond ilyet a lányának, akit megcsalt a párja?
alaptermészetről beszéltem
Nincs alaptermészet zsenike, max az ilyen szemellenzővel élő, masszív gyerekgyűlölő, komplexusokkal teli embereknél mint te.
Hogy van-e gyerekem, ahhoz neked semmi közöd, de nem is tartozik a tárgyhoz.
Ha azt írom van gondolom azért alázol le, ha meg nem azért, mert te ilyen kis zseni vagy :)
Amúgy nevetséges, hogy vered a melled a 20 éve működő kapcsolatodra, amiben nulla nehézség van. Nincs hűség, nincs egy gyerek ami megnehezítené a kapcsolatot, semmi nincs, van 2 lakótárs akik jól megvannak, közös a kassza, amúgy mindenki azt csinál amit akar.
Beb..szna ha pont ez nem működne, tudod?
Tehát ha már annyira el kell ájulni, én inkább szavazok azokra az emberekre, akik 40 évet lehúztak egymás mellett hűségben, felneveltek 1-2 gyereket annak minden bajával és szépségével. Na aztán igen....tudod ha már a mögöttes teljesítményt nézzük. (!!!szigorúan!!! csak ebből a szempontból, mielőtt még jössz a szokásos rend értékpárt dumáddal, amivel tele a padlás:)
De most mindjárt jön, hogy te nem kérsz ebből a moslékból, mert te ennél különb vagy, tudom-tudom :D ne is folytasd.
Igazából mindenki úgy él ahogy akar, te is csak ne ugatnál bele abba amihez közelről sincs közöd.
Hát észérvekből te sem vagy elhalmozva. Igazából amiket itt olvastunk eddig tőled összefoglalva: minden már gyereket szült nő ősmami, minden nő le akarja húzni a párját anyagilag, és a monogámia csak alaptermészet lehet :)
És ezt mind miért? Mert te olvastál itt a GYK-n (hahahahha) néhány kérdést, és te ilyen olyan válaszokat is olvastál. Hát gratulálok ehhez a nagy megitéléshez, szigorúan észérvekkel.
Személyeskedésről én meg nagyon nem beszélnék a fentiek fényében. Végülis kompletten "csak" az édesanyákat, és "csak" a monogámokat minősítetted (sértegetted) önhatalmúlag.
De ja, neked is további szép napot, és további kellemes fröcsögést.
Igen, amúgy vicces is, hogy ő beszél itt "őrzésről" meg "birtoklásról", mikor képes lenne féltékenykedni egy totyogós gyerekre, mert az a férfi és a nő közé áll.
Az idegen férfiak akik a nőjét dugják olykor, azok nem állnak közéjük, az ok, de a gyerek na az aztán tuti.
Hihetetlen. Bár nyilvánvaló hogy a saját anyjának köszönhető, hogy ilyen elcseszett lett. Gyerekkorra visszavezethető ez. Ennyi legalább mellette szól.
"Nem tudja elviselni, hogy a "párja", pontosabban a pótmamája életében bárki más legyen rajta kívül," - na, ezt okvetlen elmesélem a páromnak, fel fogja dobni a napját...:) (16 évvel fiatalabb)
Sajnálkozni meg pont azokon kell, akik képesek eldobni egy több éves kapcsolatot azért, mert a másiknak volt mással is egy kellemes délutánja... igaz, ők maguk mondanak ítéletet ilyenkor a kapcsolat értékéről, és nem mások, végül is joga van hozzá az illetőnek. No meg azokon akik itt rínak a felelőtlen/egyoldalú gyerekvállaláson tönkrement kapcsolataikon, szidják "a szemét" exüket a láthatáson, tartásdíjon, akármin. Meg a Kérdezőt, amiért egyedül maradt... és bizony igaza van az anyjának (na ilyet se gyakran írok:)) ilyen elvárásokkal ez még párszor meg fog esni vele, hacsak nincs valami elképesztő mázlija.
Minket köszi de egy percig sem, mi ilyen tekintetben teljesen jól vagyunk:)
Csak tudnám hogy jön ez ide hogy 16 évvel fiatalabb :D Láttam én már bűnronda 20 évest is, és kellemes megjelenésű 40-est is, tehát ha most ezzel akartál miket elkápráztatni akkor bocsi :) Bár ez is tükrözi az IQ meg EQ szintedet, hogy téged ez tölt el büszkeséggel. Anyám.
Hogy itt ki min sajnálkozik, az meg nem tartozik más, számodra idegen emberekre. Amúgy nem tudom feltűnt-e de erre az oldalra az ember a problémáit, kérdéseit írja ki. Ez az oldal erre való. Ne várd már, hogy majd ide ír neked pár házas ember, aki nem készül válni, nincsenek láthatási meg tartásdíj gondjai. Azért valljuk be elég furán mutatnia nem? Logika...
Az ilyen embereken annyira jót tudok mosolyogni: "mert úgy is mind elválik, mert úgyis mind megcsalja a másikat, mert úgy is minden gyerekes nő szemét", erre jön még a kamukésrésekkel teli GXK-s sztorik tömkelege, és voala ,már kész is az indok amivel a saját lelkinyomorodat tudod bizonygatni :)
Amúgy mielőtt félre értenél nincs nekem bajom azokkal, akik nem akarnak családot, házasságot, vagy úgy eleve elköteleződést, de akiből ennyire keményen dől a "kárörvendő kifogások" sorozata, nonstop kötekedik mint te, mag gyűlölködik, az mindig gyanús, az mindig kompenzál valamit.
"Soha nem gondoltam volna hogy ilyet írok"- na kibújt a szög a zsákból, mi? :))) még jó hogy te nem is vagy elvi anyagyűlölő.
Gondolom az "anya" fogalma mellé a saját anyádat társítod, innen a nagy habzó szájjal fröcsögés. Ezt idejében egy jó dilidoki még kezelni is tudta volna, de így 50+-osan te csak még hülyébb és elcseszettebb leszel, gratulálok.
Na, de a lényeg hogy vad idegen emberek párválasztástását családalapítását ez pont nem befolyásolja. Sorry
#48, hidd el, hasznosabb lenne, ha előbb olvasnál, aztán reagálnál: ""Nem tudja elviselni, hogy a "párja", pontosabban a _pótmamája_ életében bárki más legyen rajta kívül," - na, ezt okvetlen elmesélem a páromnak, fel fogja dobni a napját...:) (_16 évvel fiatalabb_) "
Az meg végképp nem tudom miért jó, ha amúgy "dögöljön meg a szomszéd tehene" módra másokkal is úgy akarjátok elszúratni az életüket, ahogy a sajátotokat elszúrtátok... én biztos nem tanácsolok senkinek olyant, hogy dobjon el egy egyébként működő kapcsolatot egy ilyen kis semmiség miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!