Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miféle anya mond ilyet a...

Miféle anya mond ilyet a lányának, akit megcsalt a párja?

Figyelt kérdés
"Nézd, nincs gyűrű az ujján, fiatal, és férfiből van. Elhagyhatod ezért, de a következő is meg fog csalni."
2018. jan. 3. 12:55
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
54%

"#28, tényleg nem... igaz a párom (a zasszony:)))) keres évek óta jobban, de tudod, az anyagi köztünk nem téma... akkor se volt az, amikor fordítva volt..."

Ehhez képest elég tájékozott vagy a témában.:D

"Viszont cserébe elárulom, hogy erős kölcsönhatás van a megcsalás túldimenzionálása és az anyagiasság közt, mindkettő sokkal jellemzőbb az olyan kapcsolatokban, ahol az utód a kapcsolat legfőbb célja..."

Ezt a hülyeséget pedig nem igazán tudom értelmezni.:-)

2018. jan. 3. 19:51
 32/60 anonim ***** válasza:
57%

"Ehhez képest elég tájékozott vagy a témában.:D" - mint ELVI házasság-ellenesnél ez a minimum, hogy indokolni tudjam a saját álláspontomat egy erről szóló vitában:)))

"Ezt a hülyeséget pedig nem igazán tudom értelmezni.:-)" - de látom, az értelmezés hiánya nem zavar abban, hogy minősítsd.

(v.ö. "fészekrakó ösztön" = a (relatív) legjobb genetikai tulajdonságú és a (relatív) legjobb eltartó képességű hím begyűjtése, majd féltékeny őrködés, hogy egyedül birtokold a genetikai és anyagi erőforrásait )

2018. jan. 3. 19:56
 33/60 anonim ***** válasza:
41%

"(v.ö. "fészekrakó ösztön" = a (relatív) legjobb genetikai tulajdonságú és a (relatív) legjobb eltartó képességű hím begyűjtése, majd féltékeny őrködés, hogy egyedül birtokold a genetikai és anyagi erőforrásait )

"

1. mai világban nem minden nő szorul rá hogy eltartóra vadásszon, sokak keresnek jobban, vagy ugyan olyan jól mint a párjuk. (Nálunk 300-300 nettó feleség meg én is)

2. sok férfi családalapítási szándékkal keres már egy idő után társat magának, ergo gyereket akar ő is, nem csak egy nőben lehet "fészekrakó ösztön", sőt vannak nő ismerőseim akikben pl. egyáltalán nincsen, nem tudom miért kell általánosítani.

3. monogám kapcsolatban mindenki "örködik" a párja felett, ha lehet így nevezni, én meg még sok férfi sem örülne ha a nő félredugna. Ha van gyerek akkor sem, ha nincs akkor sem. Ennek pont semmi köze ehhez.

Te valszeg egy poligám kapcsolatban élsz, így nem is értem miért hasonlítod magad más párokhoz. Ezzel nincs baj, amíg közös megegyezéssel élnek így. De amíg a pár egyik tagja monogám kapcsolatba megy bele (ebben egyeznek meg), senki ne hányjon már a szemére holmi "birtoklást" meg "őrködést".

Tiszta nevetséges.

2018. jan. 5. 09:39
 34/60 anonim ***** válasza:
34%

Viszont cserébe elárulom, hogy erős kölcsönhatás van a megcsalás túldimenzionálása és az anyagiasság közt, mindkettő sokkal jellemzőbb az olyan kapcsolatokban, ahol az utód a kapcsolat legfőbb célja..."

Nettó baromság. Soha semmilyen életkorban nem tűrtem volna a megcsalást, mikor a gyerekvállalás kósza gondolat sem volt, akkor sem.

Aki szerint a férfi eredendően csalfa és el kell nézni a megcsalást, az egy idióta.

Nem tudom kérdező milyen anya az anyád, de hogy neki sokat kellett tűrni az biztos. Ő ezt szokta meg, ez volt a természetes, de neked ne legyen az.

2018. jan. 5. 10:02
 35/60 anonim ***** válasza:
59%

1, Ez így van, viszont a legjobb eltartó képesség nem ezt jelenti... hanem azt, hogy akivel a nő (közösen) a (szerinte) legjobb életet (kaját, oktatást, bármit) tud nyújtani az utódnak.

2, ez is igaz, csak épp egy férfinak igen ritkán válik a kapcsolat legfőbb értelmévé a gyerek, a stat azt mutatja, hogy a férfiak 90%-a akkor is a párjával marad, ha annak nem lehet gyereke, amíg nőknél ez az arány 50% vagy az alatti.

3, Tudod az élet nem fekete és fehér, nem csak az azonnal válni rohanó "monogám" meg a nyitott kapcsolatban élő és hetente swinger-partikra járó "poligám" létezik, hanem a többség pont e közt a kettő közt helyezkedik el, és a dolgokat a maga helyén igyekszik kezelni.

2018. jan. 5. 10:27
 36/60 anonim ***** válasza:
50%
#34 alaptermészetről beszéltem, bár értem, hogy sokkal egyszerűbb valamit leszólni, mint értelmezni. Van már gyereked?
2018. jan. 5. 10:43
 37/60 anonim ***** válasza:
33%

1, Ez így van, viszont a legjobb eltartó képesség nem ezt jelenti... hanem azt, hogy akivel a nő (közösen) a (szerinte) legjobb életet (kaját, oktatást, bármit) tud nyújtani az utódnak.

Nos én nem akarom hogy bárki eltartson, de attól én is ugyanezt a "legjobbat" szánom az utódnak. Normális ember nem azért csinál gyereket, hogy aztán vajaskenyéren tartsa, és ne tudja támogatni ha pl nyelvvizsga kell neki, vagy továbbtanul. Ebben nem tudom mi olyan meglepő.

2.gy férfinak igen ritkán válik a kapcsolat legfőbb értelmévé a gyerek

Intelligens nőknek sem az válik az élete értelmévé. Nagyon látszik hogy nem vagy képben hogy megy ez manapság. Tudod te hány nő adja már egész korán bölcsibe a gyereket mert megy vissza dolgozni, és nem akarja otthon mereszteni? Vagy home office...akiben van ambíció és gyerek előtt is volt élete, nem azt várta mikor leszek már terhes azt nem fenyegeti ez a veszély. Ez vonatkozik ugye a férjre, a barátokra meg úgy akármire. Kb ezt látom.

Tudod minden férfi maga választja a párját, aki egy fogalmatlan buta nőt választott akinek élete fő műve a szülés, az ne csodálkozzon hogy az következett végül ami.

3. tudod az élet nem fekete és fehér...

Nem fekete-fehér, de most vagy monogám vagy, vagy poligám. Nincs átmenet. Én monogám vagyok, a kapcsolatban nincs helye 3.-nak. Sem alkalmanként sem hetente. Ha neked van magánügyed, de ne hasonlítgasd akkor magadat máshoz. Ennyi.

2018. jan. 5. 10:52
 38/60 anonim ***** válasza:
51%

"2.gy férfinak igen ritkán válik _a kapcsolat_ legfőbb értelmévé a gyerek"

vesd össze:

"Intelligens nőknek sem az válik _az élete_ értelmévé. "

Tök másról beszélsz... nézd már meg, hogy az olyan fajta kérdéseknél hogy "ki a fontosabb számodra, a párod vagy a gyereked" hányan szavaznak az utóbbira manapság...

2018. jan. 5. 10:58
 39/60 anonim ***** válasza:
28%
Nem szoktam ilyen kérdéseket nézni tehát nem tudom. De miért kellene amúgy választani? Értelmes ember ezt a kérdést nem is minősíti. Sajnálom, ha ti ilyeneken kattogtok családon belül.
2018. jan. 5. 11:03
 40/60 anonim ***** válasza:
42%

"Nem szoktam ilyen kérdéseket nézni tehát nem tudom." - igen, tehát valójában rád áll a "Nagyon látszik hogy nem vagy képben hogy megy ez manapság." megállapítás:)))

Tudod, volt itt egyszer egy kérdés, miszerint a férj tetten érte a feleségét, amint lukasztgatja az óvszert... és akkor a néhányadik válaszadó kedves naív lány benyögte, hogy "ez nem szép dolog, de azért nincs akkora bűn, mint egy megcsalás"... hát valóban... az, hogy pofont kap ad max a férfi/női önbecsülésem tényleg súlyosabb, mint hogy becsapnak, semmibe veszik az emberi méltóságom és az önrendelkezési jogom, tönkreteszik az életem, és csinálnak plusszban egy pártízmillás kárt... na ilyenkor kérdem én, hogy "Maaaaargit, nooooormális"???

(meg a fogigátlóról hazudó "okos nők" dettó... hát tudod mit, inkább hetente egy komplett NBI csapattal...)

Na, erről ennyit.

2018. jan. 5. 11:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!