Szüleim elutaznak egész karácsonykor wellnesezni, engem meg itthagynak egyedül. Mit gondoltok erről?
42-es
Köszi, hogy ezt ilyen szépen és részletesen leírtad nekem, reagálva a válaszomra, bár igazából nem kérdeztem és cseppet sem voltam rá kíváncsi. Mindenki máshogyan éli az életét és ez így is van rendjén, nem a társadalmi elvárásokhoz kell igazodni és nem is kell bizonyítgatni semmit senkinek, nem kell beleszólni más életébe stb., mert semmi értelme nincsen. Engem éppen ezért egyáltalán nem érdekel, hogy te mit és hogyan csinálsz, mennyire tartod magad felnőttnek és mitől stb., eszembe nem jutott volna kötözködni vagy rákérdezni, hogy végeztél-e egyetemet stb., mert nem az én dolgom, semmi közöm nincsen hozzá. Ha nem bánod, akkor én nem írok "mini önéletrajzot" és nem magyarázom el, hogy mit és miért csinálok/csináltam, mert ahogyan már korábban is leírtam, nem gondolnám, hogy ehhez bárkinek is lenne köze, illetve az ilyen jellegű kommenteket nem tartom hasznosnak a kérdés szempontjából.
"Én kiakadtam a válaszokon....Ez a tipikus 18 éves kora után húzzon otthonról a gyerek a francba és dögöljön meg az utcán hozzáállás...gusztustalan."
Hát igen. Mit is képzelnek magukról a szülők hogy nem fogják szegény kislány kezét karácsonykor? Hiszen szegény kicsike még harminc éves sincs... Fujj-fujj. micsoda egoista dögök ezek a szülők, igazán ráérnének nyolcvan éves korban a saját életüket élni, kettesben lenni néha. Nehogy belegyalogoljanak a kis majdnem harminc éves lelkébe.
"húzzon otthonról a gyerek a francba és dögöljön meg az utcán hozzáállás..."
A gyerek otthon él. Ki van nyalva a popója.
Az ételt ne rágják meg helyette?
"Itt senkinek sincs normális családja, vagy mi bajotok van? A Szentestétől megfelelőbb alkalmat, indokot el sem tudok képzelni arra, hogy együtt legyen egy család!"
Mi a szentestét pont kettesben fogjuk tölteni a párommal, és a többi napon lesz családozás. Nem-nem pár órás pofavizit csak, és nem kötelező. 29-30 évesek vagyunk köszönjük van rendes családunk. De felnőttek vagyunk, hagy ne kelljen már magyarázkodni, hogy épp hol vagyunk.
26 vagy, a szüleid 25 évig sehová nem mentek, mert az amúgy életképtelen gyerekükkel kell karácsonyozniuk.
Mégis meddig várod el tőlük, hogy adják fel az életüket?!
Ennyi idősen elég szomorú, hogy gyerekként hisztizel - bezzeg, ha a "szabályok" kerülnek szóba, te már felnőtt vagy. Aha.
Nevetséges, egyébként mi a rinya tárgya? 24-25-én a barátodéknál lesztek, akkor?!
Vagy félsz egyedül két napot? Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!