Szüleim elutaznak egész karácsonykor wellnesezni, engem meg itthagynak egyedül. Mit gondoltok erről?
19: Miért, ha elköltözöl, akkor többet nem fogtok találkozni? :D
Én már több, mint 10 éve nem élek a szüleimmel, és mégis, ha akarunk, akkor együtt ünneplünk valamelyikünknél.
Nem tudom, miért van annyira rákattanva, erre az otthon élek, mindenki legyen otthon, meg ez az utolsó karácsony otthon dologra.
Jövőre is lesz karácsony, ha akarod, akkor meghívod a szüleidet az új házba, hogy együtt ünnepeljetek. Vagy jövőre már megszűnnek létezni a szüleid?
Egyébként a házadba majd elengedik a barátodat a szülei? :D
" hanem pont az utolsó ünnepet rombolták le."
Bármikor karácsonyozhattok közössen is.
Elég furcsa hogy közel a 30-hoz eddig minden karácsonyt teljes egészében a szüleiddel töltöttél hármasban szenteste. Nem volt még komoly barátod?
Kicsit deviáns lehet így 26 évesen.
Azt hittem egy 14 éves írta ki.
Aztán ha tavasztól együtt laktok a lovaggal, hh most csak átugrik pár órára, és a szülei meg sem hívnak, holott egyedül leszel?
Elég érdekes egy sztori. A pasid is simán csak beugrik 2 puszira aztán megy anyuékhoz? Nagy kapcsolat lehet :D
Egyikőtök se vált még le mamiról. Jó kis család lesztek... :D
“anyu finomakat főzött, filmeket néztünk.“
Hát most te fogsz finomakat főzni, míg anyu lazít. Nem látok problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!