Szüleim elutaznak egész karácsonykor wellnesezni, engem meg itthagynak egyedül. Mit gondoltok erről?
Nem az életkoron múlik, hogy a családhoz tartozik-e valaki, közeli családtagot az ember nem hagy karácsonykor egyedül.
Ha eddig mindig együtt karácsonyoztatok, és jól éreztétek magatokat, akkor kizártnak tartom, hogy most egyszerűen otthon hagynának egyedül a szüleid. Nem lehet, hogy valami meglepi van a szervezkedés mögött?
Azt hittem, 13 éves vagy bakker. Mi a baj? A szüleid tisztességben felneveltek egy gyereket és majdnem 30 év után először szeretnének kettesben ünnepelni. Ez tényleg bűn? Gondolom, neked se esne jól, ha ők meg beállítanának a pároddal közös ünneplésre, mert a család az család.
Egyébként mi ez az egyedül leszek-szöveg? A párod meglátogat szenteste, másnap pedig már te mész hozzájuk.
"Nem a kor számít, hanem hogy még otthon élek, nincs saját családom, csak ők vannak. "
És? Ha 35 évesen sem lesz saját családod, akkor is a szüleid pesztráljanak még?
"Nem a kor számít, hanem hogy még otthon élek, nincs saját családom, csak ők vannak."
Van pasid, vannak barátaid. Ha 50 évesen is otthon élsz, akkor kötelességük addig gondoskodni a te ünnepi hangulatodról? Ha fordított esetben te 19-20 évesen inkább egy utazással töltenéd a karácsonyt, akkor fel lennél háborodva, ha ezt szóvá tennék neked, és elvárnák, hogy légy otthon. Fogd fel, hogy a gyerekkorod véget ért, te vagy magadért a felelős, ők meg hadd élvezzék az életet, amíg elég fiatalok és egészségesek hozzá. Esetleg a pasid is a sarkára állhatna, hogy 26-27 évesen a párjával akarja tölteni a szentestét.
Azt hittem, egy kisgyerek írta :D
Jövőre ajánld fel anyukádnak, hogy te sütsz, főzöl, neki nem kell semmit sem csinálnia.
Vagy menj el te is wellnesselni a barátoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!