Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim elutaznak egész...

Szüleim elutaznak egész karácsonykor wellnesezni, engem meg itthagynak egyedül. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Eddig mindig hármasban töltöttük a szentestét, anyu finomakat főzött, filmeket néztünk. Más rokonunk nincsen, akivel tartanánk a kapcsolatot. Erre most kitalálták, hogy engem itthagynak egyedül, már 22-én elutaznak. Barátom fog átjönni 24-én, másnap pedig megyünk az ő szüleihez.
2017. dec. 19. 16:10
1 2 3 4 5 6
 11/60 A kérdező kommentje:
Nem a kor számít, hanem hogy még otthon élek, nincs saját családom, csak ők vannak. Igazán várhattak volna ezzel a karácsony undorral, addig amíg elköltözöm a párommal, úgy már teljesen más lenne. Mert így magányos leszek szenteste, barátom pár órára ugrik csak be, mert az ő szülei elvárják hogy amíg otthon lakik, addig velük töltse ezt a napot. Engem pedig nem hívtak meg, csak 25-ére.
2017. dec. 19. 16:32
 12/60 anonim ***** válasza:
25%

Nem az életkoron múlik, hogy a családhoz tartozik-e valaki, közeli családtagot az ember nem hagy karácsonykor egyedül.

Ha eddig mindig együtt karácsonyoztatok, és jól éreztétek magatokat, akkor kizártnak tartom, hogy most egyszerűen otthon hagynának egyedül a szüleid. Nem lehet, hogy valami meglepi van a szervezkedés mögött?

2017. dec. 19. 16:33
 13/60 anonim ***** válasza:
82%

Azt hittem, 13 éves vagy bakker. Mi a baj? A szüleid tisztességben felneveltek egy gyereket és majdnem 30 év után először szeretnének kettesben ünnepelni. Ez tényleg bűn? Gondolom, neked se esne jól, ha ők meg beállítanának a pároddal közös ünneplésre, mert a család az család.

Egyébként mi ez az egyedül leszek-szöveg? A párod meglátogat szenteste, másnap pedig már te mész hozzájuk.

2017. dec. 19. 16:38
 14/60 anonim ***** válasza:
84%
"barátom pár órára ugrik csak be, mert az ő szülei elvárják hogy amíg otthon lakik, addig velük töltse ezt a napot. Engem pedig nem hívtak meg, csak 25-ére." - Kérdező, ha te 26 vagy, felteszem, a barátod se 14, hanem szintén huszonéves. Ezek után azt javaslom neki, hogy növesszen tököt... vagy ha ebben a szituban neki fontosabb a szülői elvárás... akkor keres egy férfit anyuci pici fia helyett.
2017. dec. 19. 16:40
 15/60 anonim ***** válasza:
7%
Anyád végre átélhet egy gangbanget, Te meg áthúznád a számításait?
2017. dec. 19. 16:42
 16/60 anonim ***** válasza:
81%

"Nem a kor számít, hanem hogy még otthon élek, nincs saját családom, csak ők vannak. "

És? Ha 35 évesen sem lesz saját családod, akkor is a szüleid pesztráljanak még?

17/60 anonim ***** válasza:
80%
"Nem a kor számít, hanem hogy még otthon élek, nincs saját családom, csak ők vannak. Igazán várhattak volna ezzel a karácsony undorral, addig amíg elköltözöm a párommal, úgy már teljesen más lenne" Bakker, Majdnem harminc éve kiszolgálnak, kinyalják a se.ggedet, erre pampogsz, mert kivételesem magukra is mernek gondolni. Vártak már éppen eleget hogy ők is élhessenek. A nyakamat rá hogy eszed ágában sincs költözni, tök kényelmes hogy ketten is feladják az életüket a kényelmedért. Gondolkodj már ember. Leléptek wellnessezni? Nagyon jól tették!
 18/60 anonim ***** válasza:
82%

"Nem a kor számít, hanem hogy még otthon élek, nincs saját családom, csak ők vannak."

Van pasid, vannak barátaid. Ha 50 évesen is otthon élsz, akkor kötelességük addig gondoskodni a te ünnepi hangulatodról? Ha fordított esetben te 19-20 évesen inkább egy utazással töltenéd a karácsonyt, akkor fel lennél háborodva, ha ezt szóvá tennék neked, és elvárnák, hogy légy otthon. Fogd fel, hogy a gyerekkorod véget ért, te vagy magadért a felelős, ők meg hadd élvezzék az életet, amíg elég fiatalok és egészségesek hozzá. Esetleg a pasid is a sarkára állhatna, hogy 26-27 évesen a párjával akarja tölteni a szentestét.

2017. dec. 19. 16:46
 19/60 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy igazán várhattak volna ezzel, amíg elköltözöm a párommal. Ugyanis ez lett volna az utolsó közös karácsonyunk, vettünk egy házat, ami tavasszal, nyár elején lesz lakható. Ezt ők is tudják, hogy jövőre már nem leszek itthon, mégsem vártak addig, hanem pont az utolsó ünnepet rombolták le.
2017. dec. 19. 16:57
 20/60 anonim ***** válasza:
82%

Azt hittem, egy kisgyerek írta :D

Jövőre ajánld fel anyukádnak, hogy te sütsz, főzöl, neki nem kell semmit sem csinálnia.

Vagy menj el te is wellnesselni a barátoddal.

2017. dec. 19. 16:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!