Szüleim elutaznak egész karácsonykor wellnesezni, engem meg itthagynak egyedül. Mit gondoltok erről?
26 éves vagy,nagykorú és elvárod h amíg otthon laksz a szüleid otthon legyenek veled? Áhá..értem. Miért nem mész velük,fizeted a saját részed?! NEM kisgyerek vagy, meg gondolom van szád és tudsz kommunikálni!
Ugyan úgy a szüleidnek is jár a pihenés,kikapcsolódás hogy kettesbe legyenek. Mások egész karácsonykor elutaznak, és a rokonokhoz sem mennek.
Te figyelj, én 19 évesen már érzem hogy hamarosan át fognak rendeződni az ünnepek. Jelenleg külföldön élek, jövőre összeköltözöm a barátommal, és onnantól nem szeretném ha 22-én vagy 28-án kéne vele ünnepelnem, így valami változni fog. Vagy a 24-i családi szenteste nem olyan lesz mint eddig, vagy a 25. és 27. között esedékes rokonlátogatást fogom kérni hogy variáljuk át.
Már idén se lesz olyan mint "régen", mert csak 22-én megyek haza, így az előkészületek egy részében nem fogok segíteni. Az ajándék se lesz meglepi, mert hasznos dolgokat kapok a lakásba.
Ez így működik, ha az ember felnő megváltoznak az ünnepek, szokj hozzá.
Ha 16 éves lennél, akkor azt mondanám, hogy iszonyúan ronda dolog a szüleidtől, hogy fel sem merült bennük, hogy vigyenek.
De hát 26 évesen azért elég nagy vagy már, szerintem ne problémázz ezen, örülj neki, hogy együtt vannak még a szüleid(hány korodbeli mondhatja ezt el magáról?).
Egy wellness tök romantikus tud lenni, kicsit összehozza még jobban őket.
Én nem akadnék ki így, de csak mert már 26 vagy és van párod is.
Na akkor én most megfordítanám a szituációt.
Mi lenne, ha a kérdező azért hisztizne, mert a szülei nem engednék mondjuk a párjával karácsonyozni, mert az családi ünnep és kész?
Sanszos, hogy érdekes módon messze nem lennének itt egyesek annyira kiakadva. Ha a (felnőtt, önálló) gyereknek jár a kikapcsolódás, kettesben együttlét, akkor a szülőnek (akinek 25 évig nem volt erre lehetősége) miért nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!