Miért mondhat ilyet egy anya a gyerekének? "Mai eszemmel egy gyereket se szülnék. Ki gondolta hogy ennyi baj van egy gyerekkel. "
Valószínűleg azért, mert sok gond van egy gyerekkel. Ki hitte volna...
Imádom a gyerekeim. De ettől még látom, hogy mennyivel könnyebb élete van annak, akinek nincs. Olyan is van, amikor irigylem őket.
Ha tudok előre mindent, lehet, hogy én se vállaltam volna egyet se.
Csak ma illik körbeköpködni azt, aki ezt ki meri mondani. Így a legtöbben körömszakadásig mutatják azt a külvilág felé, hogy az anyaság minden pillanatát élvezik.
Nézd, amit anyukád mondott neked, az nem egyszerűen bántó, hanem kifejezetten olyasmi, ami miatt sérültél és ezzel nagyon nehéz együtt élned. A te szempontodból szemétség, tökéletesen megértelek és együtt érzek veled.
Az nem vigasztal téged, hogy ő is nyomorultul érezheti magát a bőrében, ha így érez. Nem tudom, hogy apukád veletek él-e, és miért lett ilyen elkeseredett anyukád, súlyos anyagi gondjaitok vannak-e, vagy csalódott benned valamiért (amiért nem feltétlenül vagy hibás, nem életfeladatod nyilván, hogy anyukád álmait valóra váltsd).
Tudom, nehéz elhinni, de nem baj, hogy ezt mondta, mindenkinek más a keresztje, és az emberek többsége sérül a szülei által így vagy úgy, van , aki azért, mert nem szeretik, van, aki azért, mert megfulladnak a szülői szeretettől, stb.
Te anyukád érzéseitől nem leszel sem kevesebb sem több, ezt kell tudatosítanod, és nyilván amint tudsz, szabadulj abból a környezetből, és te majd szeresd sokkal jobban a gyerekedet illetve mutasd ki felé jobban a szeretetedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!