Milyen anya az ilyen? Aki képes a gyerekének azt mondani "meg bánta hogy megszülte",17 éves lettemre suli mellet dolgozok hogy segitsek nekik, mert tudom milyen helyzetbe élünk, erre ez a köszönöte
Sz@r anya, ez tény.
(Erről eszembe jutott, amikor én vágtam anyám fejéhez, h ment volna inkább abortuszra... akkor én sz@r gyerek voltam? xD)
Nem érdemli meg a szeretetedet és a támogatásodat. Ha a 17 éves gyerekemnek iskola mellett kéne dolgoznia és mellesleg abból még haza is kéne adnia, hogy ne haljunk éhen, hát nagyon szégyellném magam, mert ez azt jelentené, hogy egy nagy nulla vagyok és nem hogy a gyerekemről, aki kiskorú, de még saját magamról sem vagyok képes gondoskodni ennyi idősen.
Az ilyen beszólásra nincs mentség, hiába stresszes, gondterhelt valaki. Szerintem amint tudsz költözz el onnan, menj kollégiumba vagy vegyél ki egy szobát, anyádnak meg mondd meg, hogy legalább megszabadul a gyerektől, akit nem is kellett volna szerinte megszülnie. Aztán boldogulhat, ahogy tud.
Sok függ ám a körülményektől. Rendszeresen mondja? Netán egy vita hevében bukott ki belőle? Vannak netán olyan dolgok a háttérben, amiről te nem biztos, hogy tudsz? Egészsége rendben van?
A sok szaranyázónak, meg ítélkezőnek azért észre kéne vennie, hogy itt az egyik oldalt látjuk csak. Mivel nyilván itt nem tudjuk meg"hallgatni" a másik felet, célszerű lenne előbb megpróbálni tájékoztatást kérni az egyéb körülményekről (ld. mint fent). Majd utána lehet véleményt formálni, de még akkor sem feltétlenül lesz elfogulatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!