Milyen anya az ilyen? Aki képes a gyerekének azt mondani "meg bánta hogy megszülte",17 éves lettemre suli mellet dolgozok hogy segitsek nekik, mert tudom milyen helyzetbe élünk, erre ez a köszönöte
Kedves hetes!:-) A kérdező nem írta hogy pontosan így történt volna, de én azt is elhinném tekintve hogy.: nekem anyám aki nem dolgozik mióta az eszemet tudom mondott olyanokat mikor 7-14 éves voltam hogy: "Kínlódhatok veled Te rx*th*xdt kis do*xg" ha koszos voltam: "Úgy nézel ki mint aki kutyát szó*p*tt" persze akkor még nem értettem hogy lehetne kutyát szoxoxopni... Ha megkérdeztem mi van enni:" Az apád fx*sz* karikára vágva"
Később beadott valami vallásos gimibe hogy jó sok mulyaságot neveljenek belém, ne tudjak neki visszavágni. Egyszer mikor hazamentem koliból 2 hét után megkérdezte: "Na mivan hazabaszott a kkk*rrva Isten?!"
Stb. stb...
Így írtam le mert a trágárságszűrő lassan semmit nem enged leírni.
Én is megbánnám, ha gyereket szülnék.
Szégyellném magam, hogy ilyen elcseszett világban kell élnie és ezt én szabadítottam a fejére.
Ezért nem is lesz gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!