Emi10 kérdése:
Mit tegyek ha szeretnék még apukámnál lenni de félek anyukámnak mondani mert veszekedne velem?
Figyelt kérdés
...2013. aug. 27. 13:30
1/3 anonim válasza:
Miért veszekedne?
Nyugodtan mondd meg neki, hogy apukáddal akarsz lenni, és kész.
2/3 anonim válasza:
ha veszekedne, mondd meg, hogy nem te akartad, hogy elváljanak, és nem Te akartad, hogy választanod kelljen köztük.
3/3 anonim válasza:
Én értem a kérdést, velem is ez volt annak idején, csak fordítva. Mit tegyél? Legyél őszinte. Mondd meg anyukádnak, hogy még egy pár napot szeretnél maradni, mert jól érzed magad. Esetleg tedd hozzá, ha ez neki probléma, akkor hazamész. Jobbat nem tudsz tenni sajnos, ha ilyenek a szüleid. Nekem is ilyenek voltak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!