Hogy csináljam? Anyukámnak valahogy el kellene mondani, hogy új telefont szeretnék.
15 éves vagy, és fél év után le akarod cserélni a telód, mert meguntad, helyette a zsebpénzed tetemes részét egy új telóra akarod költeni, amit lehet hogy ugyanúgy fél év után megunsz.
Inkább meg kéne tanulni spórolni. Jól jön még az a pénz később.
megmondanád h milyen telefont akarsz?
Mert ennyi pénzért egy olyan androidos telót tudnánk ajńlani amit 2 évig sem unsz meg!
Bár függ attól h milyen nokia mert jelenleg szinte a nokiák a legjobbal de egy androidossal többre mehetnél
ennyi pénzért nagyon jó nokiát nem tudsz szerezni csak használtan
de lehet hogy egy jó nokiára gondolsz
ok akkor jó lesz
használtan veszed?
Szólj ha androidost akarsz mert akkor mondok eggyet
:)
Hello. Ha még most sem "adagoltad" be anyudnak ezt a dolgot. Akkor ajánlom menjél oda hozzá és mond meg neki, hogy Anya szeretnék 1 új telefont venni saját pénzből. Én is pont most akarok venni 1 telót. A régit télen kaptam és az enyém is gagyi. És amit én kinéztem az 63 ezer :D. Én oda áltam anyum elé és mondtam neki, hogy szeretnék venni 1 új telót. Már megvan 40 ezer telefon. Most akarom eladni a nokia telót. Anyumé volt. (c5-03) és akkor meglenne 50 ezer Ft. És még anyum lehet, hogy ki pótolja nekem egy 10-essel. Szóval ebből annyi a lényeg, hogy menjél oda hozzá és mond meg neki, hogy te saját magadnak szeretnél venni 1 telefont. Ha azt mnodja, hogy ilyen drága telót nem vehetsz magadnak akkor meg mond azt neki, hogy 15 évesen főleg lány már csak tud vigyázni 1 53 ezres telóra.
Én 13 vagyok fiú mégis megengedi, hogy vegyek 1 63.000 Ft-ost. Szóval csak mond meg neki simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!