Nem tudom, hogy elmondjam-e a szüleimnek, hogy biszex vagyok? 19/L
Figyelt kérdés
Nem rég vallottam be csak magamnak is és csak néhány barátom tud róla. El szeretném mondani a szüleimnek, de nem tudom, hogy hogyan reagálnának. Alapjáraton nincsen bajuk a homoszexualitással, vagy más LGBT témával. De néha az az érzésem, hogy nem teljesen értik (Mostanában többször felmerült itthon ez a téma, hírek vagy iskolai feladatok miatt. ).
Nem akarom, hogy máshogy nézennek rám ezután, most viszont úgy érzem, hogy titkolok valamit előlük.
2017. dec. 6. 19:20
41/41 anonim válasza:
Te ismered a szüleidet, ezért ezt csak Te tudod megítélni. Itt egyetlen egy válaszadó sem ismeri a szüleidet, így nem tudja megmondani, hogy ez a kapcsolatokon rontani vagy javítani fog. Van olyan szülő aki elfogadóbb és van olyan aki egyáltalán nem mint látszik itt is akad olyan aki egyáltalán nem elfogadó a mássággal. Az hogy kinek milyen a nemi irányultsága az saját magára tartozik szerintem. Azt, hogy egy heteroszexuális nem tudja elképzelni, hogy érez egy biszexuális az egyértelmű, hiszen nem az. Az hogy minden ember elítéli a másságot ez sajnos evoluciós probléma. Hiába lesz demokratikus keretek közé szorítva, sajnos a heteroszexuálisok másként fognak tekintetni a más nemi identitásúakra és ez fordítva is igaz. Csak mivel a heteroszexuálisok vannak jelenleg többségben ez az elfogadott és ez az IGAZ/JÓ. Valójában nincs jó és rossz csak egy dolog létezik a MÁS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!