Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudom, hogy elmondjam-e a...

Nem tudom, hogy elmondjam-e a szüleimnek, hogy biszex vagyok? 19/L

Figyelt kérdés

Nem rég vallottam be csak magamnak is és csak néhány barátom tud róla. El szeretném mondani a szüleimnek, de nem tudom, hogy hogyan reagálnának. Alapjáraton nincsen bajuk a homoszexualitással, vagy más LGBT témával. De néha az az érzésem, hogy nem teljesen értik (Mostanában többször felmerült itthon ez a téma, hírek vagy iskolai feladatok miatt. ).

Nem akarom, hogy máshogy nézennek rám ezután, most viszont úgy érzem, hogy titkolok valamit előlük.

2017. dec. 6. 19:20
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem mondd el nyugodtan.

Nem lesz belőle semmi probléma, nem néznek rád másként.

Azért is fontos tudniuk, mert ha bemutatnád a barátnődet, ne akkor derüljön ki a ,,szitu".

Hajrá, sok sikert!

25N

2017. dec. 19. 13:33
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 20-as!

Valóban, rosszul értelmeztem. :) (19. vagyok)

2017. dec. 21. 12:13
 23/41 anonim ***** válasza:

Szerintem van speciális lelki tanácsadó szolgálat, ilyet keress, és bölcsebb tanácsot kapsz mint tőlünk!

Barátod a google, de a gyk meleg-biszex témánál felteszed a kérdést, hogy hol van ilyen, tuti,kapsz segítséget.

2017. dec. 26. 11:18
 24/41 anonim ***** válasza:
Te ismered a szüleidet, ha úgy gondolod, elfogadnának, érdemes megnyílni és levenni a titkolózás terhét a válladról, de ha csak kicsit is az az érzésed, hogt esetleg kitagadnának, kiraknának otthonról vagy bántalmaznának, én megőrizném magamnak az infót, amíg ki nem alakul egy komolyabb kapcsolatom egy azonos neművel, s el nem költözök otthronról. Sajnos mostanában is hallottam olyan hírről, hogy egy fiút agyonvert az apja, miután felvállalta, hogy meleg... Ezért nem várható el senkitől, hogy nyíltan vállalja a dolgot, pedig nincs ebben semmi szégyellnivaló, de sokan nem osztoznak ezen a véleményen sajnos.
2017. dec. 26. 13:27
 25/41 anonim ***** válasza:

Szerintem ne mondd el, csak majd akkor ha lesz barátnőd akit be akarsz mutatni. Előtte mondd el nekik nègyszemközt, hogy egy lánnyal jársz.Akkor meglátod, hogy reagálnak.

3 lány apja

2018. jan. 2. 17:27
 26/41 anonim ***** válasza:
Hát...én nem mondanám el, de azért mert sosem mondtam el neki semmit az ilyen intim dolgokról -mert számomra ez is az. Nekem igazán stabil kapcsolatom van, de voltam már lánnyal is, úgymond "jártunk"... Volt minden. Sosem éreztem, hogy felelnem kellene bárkinek emiatt, vagy beszámolnom erről. A jelenlegi páromat (ő fiú) is csak akkor mutattam be, amikor már komolyabb volt a dolog -előző fiúkat sem mutattam be. Szerintem, ha úgy alakul, hogy komolyra kezd fordulni valakivel, akkor mondd el nekik. Egyébként nincs ebben szerintem semmi szégyen, szereted a szépet és kész, ezt nem kell titokként megélned. De nem kell ebből ügyet csinálnod szerintem, én pl sosem mondtam ezt magamról, hogy biszex lennék. Számomra ez olyan természetes, mint a reggeli kávém, ezért nem is dörgölöm senki orra alá.
2018. jan. 2. 22:10
 27/41 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd a szüleidet ezzel, ez a te életed. Nekik mindegy.

19 biszex lány

2018. jan. 2. 22:33
 28/41 anonim ***** válasza:
0%

Mit jelent az hogy bisex?

A bisex az amikor valaki minkét nemmel csinálja?

Azt régen kur..áak nevezték nem bisexnek, csak ez a mai korszakban meg, nem annyira sértő sz ezért tették be ezt a szót a társadalomba hogy bisex.

Az az ember aki mindkét nemmel csinálka, elmegy, egy férfihoz..duu.ni aztán elmegy egy csajhoz, pi@@@át nyalni aztán az övét is..

Tehát, ez számomra, gusztustalan, kötelezze el magát hogy hova akar tarzozni és ennyo, deaz hogy mindenkivel kefé..n. abnormális, .

Lehet engem lepontozni, de én azért nem tisztelem a nőket, és azért sincs csajom, mert egyszerűen, nem tudnak parancsolni saját önmaguknak, én se megyek prostihoz, mepedig nincs csajom és még nem volt, de egy ami a legfontosabb és az az önkontroll.

szevasztok

25/f

2018. jan. 3. 14:02
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 28-as, ki bántott meg téged ennyire?
2018. jan. 3. 14:52
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 28-as! Te kisfiú vagy hozzám képest, szóval menj már ezzel a te korosztályod dumával...Neked nem azért nincs csajod, mert te döntöttél így, mert ku*va az összes, hanem egy balfék szerencsétlen nyomorult vagy, aki nem kellett senkinek, emiatt bedurciztál. De ne aggódj, én, és a hozzám hasonló "ku*vák" attól nagyon jól érzik ám magukat, és kibírjuk, hogy cseppfa*od sosem okoz nekünk örömet ;D

Teeee szerencsétlen....

26os voltam, 30/N

2018. jan. 3. 21:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!