Nem tudom, hogy elmondjam-e a szüleimnek, hogy biszex vagyok? 19/L
Nem rég vallottam be csak magamnak is és csak néhány barátom tud róla. El szeretném mondani a szüleimnek, de nem tudom, hogy hogyan reagálnának. Alapjáraton nincsen bajuk a homoszexualitással, vagy más LGBT témával. De néha az az érzésem, hogy nem teljesen értik (Mostanában többször felmerült itthon ez a téma, hírek vagy iskolai feladatok miatt. ).
Nem akarom, hogy máshogy nézennek rám ezután, most viszont úgy érzem, hogy titkolok valamit előlük.
Szerintem mondd el nyugodtan.
Nem lesz belőle semmi probléma, nem néznek rád másként.
Azért is fontos tudniuk, mert ha bemutatnád a barátnődet, ne akkor derüljön ki a ,,szitu".
Hajrá, sok sikert!
25N
Kedves 20-as!
Valóban, rosszul értelmeztem. :) (19. vagyok)
Szerintem van speciális lelki tanácsadó szolgálat, ilyet keress, és bölcsebb tanácsot kapsz mint tőlünk!
Barátod a google, de a gyk meleg-biszex témánál felteszed a kérdést, hogy hol van ilyen, tuti,kapsz segítséget.
Szerintem ne mondd el, csak majd akkor ha lesz barátnőd akit be akarsz mutatni. Előtte mondd el nekik nègyszemközt, hogy egy lánnyal jársz.Akkor meglátod, hogy reagálnak.
3 lány apja
Szerintem hagyd a szüleidet ezzel, ez a te életed. Nekik mindegy.
19 biszex lány
Mit jelent az hogy bisex?
A bisex az amikor valaki minkét nemmel csinálja?
Azt régen kur..áak nevezték nem bisexnek, csak ez a mai korszakban meg, nem annyira sértő sz ezért tették be ezt a szót a társadalomba hogy bisex.
Az az ember aki mindkét nemmel csinálka, elmegy, egy férfihoz..duu.ni aztán elmegy egy csajhoz, pi@@@át nyalni aztán az övét is..
Tehát, ez számomra, gusztustalan, kötelezze el magát hogy hova akar tarzozni és ennyo, deaz hogy mindenkivel kefé..n. abnormális, .
Lehet engem lepontozni, de én azért nem tisztelem a nőket, és azért sincs csajom, mert egyszerűen, nem tudnak parancsolni saját önmaguknak, én se megyek prostihoz, mepedig nincs csajom és még nem volt, de egy ami a legfontosabb és az az önkontroll.
szevasztok
25/f
Kedves 28-as! Te kisfiú vagy hozzám képest, szóval menj már ezzel a te korosztályod dumával...Neked nem azért nincs csajod, mert te döntöttél így, mert ku*va az összes, hanem egy balfék szerencsétlen nyomorult vagy, aki nem kellett senkinek, emiatt bedurciztál. De ne aggódj, én, és a hozzám hasonló "ku*vák" attól nagyon jól érzik ám magukat, és kibírjuk, hogy cseppfa*od sosem okoz nekünk örömet ;D
Teeee szerencsétlen....
26os voltam, 30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!