Nem tudom, hogy elmondjam-e a szüleimnek, hogy biszex vagyok? 19/L
Nem rég vallottam be csak magamnak is és csak néhány barátom tud róla. El szeretném mondani a szüleimnek, de nem tudom, hogy hogyan reagálnának. Alapjáraton nincsen bajuk a homoszexualitással, vagy más LGBT témával. De néha az az érzésem, hogy nem teljesen értik (Mostanában többször felmerült itthon ez a téma, hírek vagy iskolai feladatok miatt. ).
Nem akarom, hogy máshogy nézennek rám ezután, most viszont úgy érzem, hogy titkolok valamit előlük.
28as, vagyok.utolsonak:
Mi a problema hogy az igazsagot irtam le?'felvilagositalak ember,hogy nem azert van a ferfinak fa..a a nonek pia..na hogy disznek szolgaljon. Tudod mit csinaltak regen de most is elitelik a melegekkel a homosexualisokkal?'felakasztottak oket,vagy elegettek, . Olvass rola tortenelmet.
Egy no , ha van gusztusa ahhoz hogy egy masik nonek fogodossa a nemiszervet szinten, elitelendo de ez a sajat velemenyem, de inkabb fogdossa a sajat nemet, mint mjndkettot,mert az mar nagyon tasxito.
Tegyuk fel bisex lesz gyereke de egy csaj mjatt szakit a ferjevel,a no.
Gyerek kerdezi___ anyu most te miert vagy egyutt egy masik novel a masik nonek ku..kija van es stb.
Annyira elegem van mar abbol hogy ennyire szabad a szexualis tartozasok. Sot nemelyik degeneralt ember allattal is csinalja.
Istenem. Fizikailag fáj a sok baromság amit képes vagy ideírni.
Ha van esze annak a nőnek aki szakít a férjével majd egy másik nővel jön össze, akkor majd megmondja a gyerekének, hogy létezik egy olyan természetes dolog, hogy biszexualitás és kész.
Egyébként halottál már transznemű emberekről vagy ez teljesen újdonság számodra?
Transznemu emberek igen, szinten betegek,az egy betegseg. Bisexualitas meg szimplan #divat# de ha csak a nokhoz amit leszbikussagnak hivnak, vagy csak a ferfiakhz amit heteronak hivnak a te esetedben. Leszbikussag szinten betegseg.
A bisex meg divat ,akkor leszel meno ha mindket nemmel csinalod. A mai tarsadalom szerint,csak ezt ugy hivjak rosszabb neven hogy ku..va . Mert azok csinaljak mindket nemmel, tudod erzelemmentes, csak a sze...aztan kesz.
Ha elkoltelezned magad valamelyik nemhez, akkor nem lenne problema, de igy. Undorito.ez a velemenyem.
Nem akarok mélyen belemenni abba, hogy ezzel a kommenttel hány embert sértettél meg. De az legalább feltűnik, hogy már magadnak is ellentmondasz?
Először azt mondod, hogy a leszbikusok betegek, de ha én mint jelenlegi biszexuális végre lekötném magamat az egyik nem mellett, akkor az már nem lenne probléma?
Nem lenne,problema beteg lennel ha leszbikus lennel de legalabb #tartozol# az egyik nemhez, es nem csalod meg,legalabb.
De felolem azt csinalsz, amit akarsz., felolem csimpanzokkal is csinalhatod, az se erdekel.
De a szuleidet nem irigylem,
Jo ejszakat.
Plusz még annyi, hogy gimiben több osztálytársam is azt gondolta, hogy leszbikus. Hogy ő csak a nőket szereti, többen lányokkal is kavartak. Aztán kinőtték, ma már eszükbe se jutna. Én 19 évesen szintén azt hittem, hogy leszbikus vagyok, mert nagyon tetszett egy lány, de most 23 évesen a fiúkhoz húzom jóban, hébe-hóba gondolok "olyasmire". Emiatt érzem, hogy biztos nem vagyok teljesen hetero, de ha ezt elmondtam volna a szüleimnek nagy hévtől vezérelve akkoriban, kiborultak volna és teljesen megváltoztattam volna a rólam kialakított képüket- tulajdonképpen teljesen értelmetlenül. Őket nem érdekli, maximum ha jársz egy csajjal már hónapok óta és úgy érzed, ez az utad, akkor elmesélheted nekik, de addig tök felesleges, csak felzaklatod őket.
Az ember nagyon sok mindent érez, sok mindenre vágyik, de jó esetben van egy kontrollja, ami miatt nem mond ki mindent, amire gondol. Ide tartoznak a szexuális fantazmagóriák is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!