Nem tudom, hogy elmondjam-e a szüleimnek, hogy biszex vagyok? 19/L
Nem rég vallottam be csak magamnak is és csak néhány barátom tud róla. El szeretném mondani a szüleimnek, de nem tudom, hogy hogyan reagálnának. Alapjáraton nincsen bajuk a homoszexualitással, vagy más LGBT témával. De néha az az érzésem, hogy nem teljesen értik (Mostanában többször felmerült itthon ez a téma, hírek vagy iskolai feladatok miatt. ).
Nem akarom, hogy máshogy nézennek rám ezután, most viszont úgy érzem, hogy titkolok valamit előlük.
és miért ne titkolhatnál előlük vmit?
ne mond el
Most őszintén. Ha csak hetero lennél akkor is odaállnál a szüleid elé, hogy
- apa-anya! Hetero vagyok!
Gyanítom, hogy a szüleidet nem igazán érdekelné, hogy a lányuk nem életet él.
Miért gondolod, hogy a nemi életedet a szüleidnek el kell mondani? Az mindenki magánügye.
Amúgy meg, meg is érteném ha nem értenék, mert ezt én sem értem.
Megértem, és elfogadom ha egy férfi azt mondja, hogy meleg, férfiakhoz vonzódik. Megértem, és elfogadom, hogy egy nő leszbikus, és csak a nőkhöz vonzódik.
De nem értem ezt a kettősséget. Ez tényleg nem szól másról mint divatmajmolásról.
Minek? Szerintem tök fölösleges.
Max. akkor érdemes elmondanod, ha esetleg komolyabb kapcsolatod is kialakul egy lánnyal, együttélés például.
Addig nem látom értelmét.
Szia :)
Én is biszexuális vagyok, szintén lány, szóval tudom min mész keresztül, tudom miért gondolod azt, hogy lehet, hogy el kellene mondanod.
Nekem tudja pár barátom és anya. Anyának pontosan azért mondtam el, amit leírtál, mert úgy éreztem, hogy valamit titkolok. Szóval én azt mondom, hogy hajrá! Nyugodtan elmondhatod. :)
A többi kommentelőnek:
Értem, hogy miért gondoljátok, hogy ne mondja el...de mi van ha majd lesz egy barátnője és be szeretné mutatni a szüleinek? Így úgymond "felkészíti" őket, hogy igen, nem biztos, hogy csak fiúkat fog hazahozni...
#3:...divat??? Most komolyan?!... Szerintem a kérdező sem és én sem divatból vagyunk biszexuálisok...
Miért van egy olyan érzésem, hogy sok válaszadó nem érti teljesen a biszexualitás lényegét?
Nem csak szexuális vonzódástól van szó. Ugyanúgy boldogan lennék kapcsolatban egy nővel, mint egy férfival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!