Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám összeroppant, amiért a...

Anyám összeroppant, amiért a sarkamra álltam. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Kértem itt tanácsokat korábban édesanyámmal kapcsolatban, hogy nem kezel felnőttként, stb.

Mindenki azt írta, álljak a sarkamra, legyek határozott, ne ugorjak amint szól, menjek haza ritkábban...

Megmondtam neki, hogy nem vagyok már gyerek, havonta fogok menni hozzájuk, erre teljesen kiborult, bőgött és ordibált, hogy én utálom őt, nem érti mit rontott el, miért nem szeretem...

Jelenleg kórházban van, miután beszedett mindenféle gyógyszert, amit otthon talált...

Ilyen esetben hogyan tovább? Örökké éljek vele gyerekként, vagy kockáztassam, hogy újra begyógyszerezi magát, vagy valami???

Pszichológusról hallani se akar, szerinte az kamu "sarlatánság", ami csak a lehúzásra megy...

Mit csinálhatnék??

2017. nov. 14. 10:22
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
84%
Belinkelnéd a korábbi kérdésed?
2017. nov. 14. 10:29
 2/36 anonim ***** válasza:
93%
Zsarolni próbál. Ne hagyd magad
2017. nov. 14. 10:33
 3/36 A kérdező kommentje:

Most telefonról nem keresgélem, de majd holnap géphez jutok, majd akkor megkeresem.

2017. nov. 14. 10:34
 4/36 A kérdező kommentje:
De amúgy miért olyan fontos? Most ez a helyzet, ez számít.
2017. nov. 14. 10:35
 5/36 anonim ***** válasza:
22%
És ha 2 hetente mennél haza? Egyébként sem értana egy kis fokozatosság, mert ha eddig egész nap együtt voltatok érthető, hogy nem viseli jól ha csak havonta láthat.
2017. nov. 14. 10:35
 6/36 A kérdező kommentje:
5 éve megy az, hogy hetente járok hozzájuk.
2017. nov. 14. 10:46
 7/36 anonim ***** válasza:
97%

1. A helyedben semmi esetre sem állnék vissza a régi rendszerre, mert azzal csak megerösíted anyádat abban, hogy ez a fajta zsarolás hatásos.

2. Mivel kórházban van, ott látogasd meg, beszélj az orvosával is nyiltan arról, hogy mennyire bekorlátoz(na) téged, mert ott úgyis terápiára fogják és nem árt, ha tudnak a problémáról.

3. De mindettöl függetlenül ha öngyilkos lesz is netán, az nem a te hibád, emiatt nehogy visszatáncolj!

2017. nov. 14. 10:51
 8/36 anonim ***** válasza:
95%

Semmit nem kell csinálj.

Megmondtuk, hogy hisztizni fog, és elég szánalmas, hogy öngyilkosséggal próbál zsarolni.

Továbbra is azt mondom, szard le a dolgot, és NE menj haza hetente.

Mellesleg én a következő találkozásnál elküldeném a fenébe, amiért ilyen önző, és kilátásba helyezném, hogyha ilyen hülyeségeket csinál, akkor végleg elveszít.

Nekem is jöttek a "felkötöm magam ha elmész"-dumával, mire én kerestem egy kötelet, egy gerendát és megmondtam neki, hogy szerintem erre felakaszthatja magát, mert nem fog leszakadni.

PErsze rögtön nem akarta megölni magát :D

Tudom, durva vagyok, de ha most engedsz, akkor gyakorlatilag legyőzött, és még 50 évesen is hetente ott fügsz ülni a szoknyája mellett társ, feleség/férj nélkül.

2017. nov. 14. 10:57
 9/36 anonim ***** válasza:
14%

"Mit csinálhatnék??"

Pl ne tegyél fel több kamu kérdést.

2017. nov. 14. 10:58
 10/36 anonim ***** válasza:
90%

Ja, és mivel öngyilkossági kísérlete volt, nem kell a beleegyezése, ha te azt mondod, önveszélyes, beviszik a pszichiátriára. Hisz láthatólag nincs belátása a cselekedeteire.

Jó, ezek szemét dolgok és nehéz, de van akivel máshogy NEM lehet.

2017. nov. 14. 10:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!