Ilyen helyzetben mi a teendő? A sarkamra kell állnom?
Miért nem mondhatod meg nekik, hogy nem érdekelnek? Ki tiltja meg?
Ne menj át, ha nem akarsz, és kész.
Hasonló a helyzetben vagy,mint én voltam pár éve,a legjobb barátnőmmel.Röviden elmondom:gyerekkori barátnőm volt.Egyszer nem tudom,mi történt vele,de nagyon bunkó lett velem,beszélni sem volt hajlandó róla,hogy miért csinálja ezt,de azért keresett.Én kezdtem lekoptatni,mert már nem bírtam elviselni a flegmázását.Pár hónapig nem kerestem,feltaláltam magam nélküle,jól éreztem magam.Egyszercsak kapok egy hívást az anyjától,hogy menjek át hozzájuk és milyen bunkó vagyok,hogy nem keresem őt már régóta,biztos lecseréltem más barátokra.Először nem foglalkoztam az anyjával.De valamiért csak hatással volt rám,így átmentem pár nap múlva.Ezek után sok minden történt,sokat szívtam miattuk,nagyon.Nem álltam ki magamért,hagytam,hogy mindenhova rángassanak és hiba volt.
Nem tudom,nálad mennyire fajult el ez a helyzet,de szerintem hanyagold őket,mert a végén még a szemedet is kilopják.Amúgy ha annyira "szar alak vagy",minek hív az anyja állandóan?Koptasd le őket és állj ki magadért,ne járj úgy,mint én anno.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!