Van-e közületek olyan, akitől a szülei elvárják, hogy mindenből 5-ös/kitűnő tanuló legyen?
Nem, az én szüleim normálisak.
Elvárják, hogy mindenből viszonylag jó jegyem legyen, de tudják, hogy nem vagyok mindenből ugyanolyan jó.
Általánosban elvárták. Most középiskolában látják, hogy tanulok, sokszor éjfélig. Nem csesznek le, bár nem is erre a szakra akartam jönni, tehát motiváció kevés.
Persze, ha nem követelték volna meg általánosban, akkor is szerettem volna tartani a szintet, nem feltétlen ezen múlt, sőt.
Tulajdonképpen igen.
Úgy értem, ha év végén volt 1 vagy 2 4-es, akkor nem tettek szemrehányást (általában nem ugyanabból a tárgyból "csúszott be"). De ha folytonosan "problémás" lett volna egy adott tárgy, arra biztosan felfigyeltek volna.
Egyszer volt 4 db 4-es (a többi 5-ös), nem volt "gond" belőle, de mit mondjak, apám azért nem volt elájulva tőle:S
(Mondjuk a szüleim nem vártak el olyat, amire nem voltam képes, és olyat se, amit ők ne tettek volna meg, mindketten kitűnők voltak:S)
En is hasonlo helyzetben vagyok, mint az egyik kommentelo.
Altalanosban elvartak, es orulok is neki, mert igy bejutottam egy eros gimnaziumba. Kozepsuliban meg mar en varom el magamtol, mert tovabb szeretnek tanulni, es nem akarom terhelni anyumat meg apumat felevente 500.000 Forintos tandijjal.
Olyan iskolaba jarok, ahol 60%-tol kapod meg a KETTEST legtobb tantargybol. Latjak, hogy mennyit tanulok, szoval nekik ez is eleg, hogy igyekezem. Az altalanos iskola meg egy vicc, ott ha figyelsz oran es nem is tanulsz egyaltalan megirod az otost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!