Férfiak! Mit szólnátok hozzá, ha a párotok megmutatná az újszülött közös babátokat és kreol bőrű lenne a gyerek?
"Férfiak! Mit szólnátok hozzá, ha a párotok megmutatná az újszülött közös babátokat és kreol bőrű lenne a gyerek?"
Mit értsünk ez alatt hogy "megmutatná"?!
Házasságban vagy élettársi közösségben élés esetén nem érthető a kérdés...Hát az apa nem sertepertélt a szülőszoba körül vagy netán nem volt ott a szülésnél?Földrajzilag távol él a pár egymástól??
Az újszülött besárgul(hat), főként akkor, ha nem az első gyermek (vagy összeférhetetlenség esetén (Rh- Rh+)), de az éppen akkor megszületett?!?
Nekem az is fura kedves Előző,
hogy a sértett büszkeségre ezek a hölgyek egyből tudnak hivatkozni, de a a gyerek érdekeit nem nézik. Laza mozdulattal eldobják párjukat, akivel egyébként jól megvoltak, de ebben az egy dologban másképp gondolkodik.
Eközben a gyerek érdekeivel mit sem törődnek, hogy közös vagy esetleg kakukkos gyerek majd mit fog szólni, hogy "apa hova lett Miért hagyott itt bennünket? Miért küldted el Őt? Nekem kell apa, mert szeretem!" De ez nem számít. Éljen a sértett fene nagy fafejű önérzet.
Önzők, vakok, szűk látókörűek és arogánsak azok a nők, akik így gondolkodnak - semmivel sem jobbak annál a férfinál, aki józan eszére hallgatva megcsináltat egy apasági tesztet, hogy kételyeit eloszlatva bizonyosságra, lelki megnyugvásra leljen és párjával, gyerekével nyugodtan élje tovább életét. Mégis mit gondoltok csajok? Rá van a gyerek szemeire gyárilag gravírozva az apa neve?
Vagy mi van a házassági statisztikákkal meg a fene nagy bizalommal, mikor beadjátok a válópert, vagy félreléptek?
Vagy a holtodiglan-holtomiglan csak a férfiakra vonatkozik, míg ki nem lökitek majd őket egy sértődés miatt azt utcára?
Ugyan már, ne álszenteskedjetek itt, mert szánalmas. Tekintsetek már meg egy nemzetközi statisztikát a hűtlenségekről - és néha nézzetek már kicsit tükörbe.
Nos, uraim - sajnos van, hogy ilyenekkel házasodtatok össze, mint a sértődékeny Mariska az előző oldalon. Rettenetes és szánalmas...
" Itt nem arról van szó, hogy leszóltad az új frizuráját, hanem leqrváztad őt." - azok szerint kétségtelenül, akik nem tudnak magyarul... de ez legyen az ő bajuk. Még azt se állítom, hogy egy férfi ne sértődne meg azon, hogy ha ok nélkül féltékenykedik a párjuk, de olyan idióta férfiról se hallottam még, aki pusztán ezért válni rohanna.
Egyébként legyen úgy, ahogy mondod előző, ha az emberben megfogalmazódik a gyanú, legtisztább, ha eleve kidobja a másikat esélyt se adva az igazságnak... így legalább nem kerülhet soha vesztes pozícióba...
"azok szerint kétségtelenül, akik nem tudnak magyarul... "
Igazad van, nem qrva, hanem r,banc, hiszen az előbbi pénzt kap érte. Ezen kívül nem tudom, hogy miért gondolod, hogy nincs igazam.
Pontosan arra céloztam, hogy a k**va magyarul azt a személyt jelenti, aki anyagi ellenszolgáltatásért szexel... aminek nem sok köze van a tárgyalt esethez. Miért tételezném fel a páromról, hogy pénzért szexel pusztán azzal, mert kétségeim vannak a gyerek származását illetően???
A ribi már közelebb állhat az esethez, de még az is a fűvel-fával-venyigével kategória - addig az apasághoz untig elég 1 kósza félrelépés is...
Szóval maradjunk abban, hogy ha megkérdőjelezem a gyerek származását, azzal annyit tételezek fel, hogy legalább 1x félreléphetett akár - és nem többet.
"legalább 1x félreléphetett akár"
Ja, egyszer, hát az nem is számít. Egyszer még a ló is megbotolhat.
Nézd, hogy kinek mennyire számít, az egyedi... de azért azt elismerheted, hogy:
1, az emberek többsége (főleg több éves kapcsolatban) nem rohanna érte válni
2, épp ezért ennek vélelmezése se az a kaliberű sértés, amiért válni kellene rohanni.
Igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!