Valtozott a babatok bőrszíne születése után? Nekem kreol borom van, a gyerek apjának fehér. A lányom hófehér, most 7 hetes és érdekelne, hogy fog-e változni a bőrszíne.
Ha változott, mennyi időn belül változott meg? És érdekelne a szemszin is :) tudom, sokan kérdeztek már, megunhatatlan kérdés...
Miből lehet észrevenni, hogy barna, vagy kék/zöld szeme lesz a babának? Van valami konkrét ismertetőjele?
Köszönöm a válaszokat!
En feher vagyok, ferjem kreolabb, a kisfiunk szuleteskor kreol volt. Aztan vilagosodott a bore mar par honaposan, de nem lett hofeher. Igazabol valahol kettonk kozott van.
Szeme kezdettol sotetbarna, mienk is.
Egyebkent neki a haja is a mi "keverekunk": en szoke, ferjem sotetbarna, fiunk vilagosbarna. O a tokeletes kis keverekunk :)
De jó! Szerencsés baba, jó géneket örökölt :)
Nekem sötét barna a szemem, az apjának rikító kék. A lányom egyelőre kekesszurke, kiváncsi vagyok mi lesz belőle. Nem bánnám ha barna lenne, de a kék is tetszene. Azt viszont nehezen viselnem, ha hófehér maradna :(
Kerdezo,
"Azt viszont nehezen viselnem, ha hófehér maradna :( "
Sok szulo nehezen viseli ha haldokol a gyereke a korhazban.
Nekik rohadtul mindegy lenne milyen szinu a bore !
@21:50
Mar vartam, hogy jon egy party pooper, megjott :)
Mi bajod a fehér színnel, meg mi az, hogy nehezen viselnéd? Tejóég. Szegény gyerekre mi vár, ha esetleg mégis úúúúúgy kitolna vele a sors, hogy fehér bőre lenne...
Neked még nem kellett volna gyereket vállalnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!