Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Férfiak! Mit szólnátok hozzá,...

Férfiak! Mit szólnátok hozzá, ha a párotok megmutatná az újszülött közös babátokat és kreol bőrű lenne a gyerek?

Figyelt kérdés
2017. okt. 29. 20:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
77%
Fényt kapott?
2017. okt. 29. 21:15
 12/72 A kérdező kommentje:
Egy ismerősömmel történt hasonló. Persze DNS tesztet kért. Hiába győzködöm, hogy attól még lehet az övé a kisfiú.
2017. okt. 29. 21:15
 13/72 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem jobb, ha ilyenkor senki nem szól semmit. Mert vagy az derül ki, hogy síkhülye bioszból, vagy hogy egy rįbanccal volt együtt legalább 9 hónapig, és nem jött rá. Azaz, síkhülye az élethez is...
2017. okt. 29. 21:18
 14/72 anonim ***** válasza:
68%
Az anya helyében belemenék a tesztbe, de ha övé a gyerek, attól kezdve csak ex lenne és a gyerekhez nem sok köze lenne.
2017. okt. 29. 21:23
 15/72 anonim ***** válasza:
90%

Nekem is barna bőröm volt kiskoromban. Anyum kérdezte is az orvostól, hogy miért lett olyan. A doki azt felelte, hogy a D vitamintól, amit szedett. Kamasz koromtól azonban vöröses lett. Annál akár a barna, akár a fehér, akár a sárga, akár a fekete bőrszín se rosszabb. Úgy néztem ki, mint aki állandóan részegeskedik.

Egyébként két fehér embernek lehet mulatt vagy mesztic gyereke is, ha vannak az ősök között afrikaiak vagy ázsiaiak.

2017. okt. 29. 21:25
 16/72 anonim ***** válasza:
100%
Mindketten világos hajú, fehér bőrű, zöld szeműek vagyunk, amikor megszületett a gyerekünk, fekete haja volt és a bőre is sötétebb lett, mivel kicsit besárgult. Mintha nem is a miénk lett volna. De a sárgasága hamar elmúlt, a haja meg pár hónap alatt kivilágosodott.
2017. okt. 29. 21:32
 17/72 anonim ***** válasza:
93%
és mi lett a DNS teszt eredménye? remélem, titokban csináltatta és ha övé a gyerek, akkor mostantól mélyen magában tartja, hogy bizalmatlan volt a párjával.
2017. okt. 29. 22:13
 18/72 anonim ***** válasza:
93%

10-esnél a pont!

Én is arra gondolnék, hogy szegénykém, be van sárgulva!

És innentől csak a babánk egészsége iránti aggódás lenne bennem!

2017. okt. 29. 22:51
 19/72 anonim ***** válasza:
95%
Az én kisfiam 4 hónapos koráig kreol bőrű, sötét hajú volt, majd fokozatosan világosodott. Már két éves hófehér bőrű és tejfelszőke.
2017. okt. 30. 00:00
 20/72 anonim ***** válasza:
95%
Se en se a felesegem nem kreol de a nagybatyja kreol boru annak ellenere hogy a nagyszulok feherek tehat nem kizart hogy 2 feher borunek kreol babaja legyen mert a felmenok kozt lehetett kreolboru.
2017. okt. 30. 01:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!