Férfiak! Mit szólnátok hozzá, ha a párotok megmutatná az újszülött közös babátokat és kreol bőrű lenne a gyerek?
Figyelt kérdés
2017. okt. 29. 20:36
12/72 A kérdező kommentje:
Egy ismerősömmel történt hasonló. Persze DNS tesztet kért. Hiába győzködöm, hogy attól még lehet az övé a kisfiú.
2017. okt. 29. 21:15
13/72 anonim válasza:
Szerintem jobb, ha ilyenkor senki nem szól semmit. Mert vagy az derül ki, hogy síkhülye bioszból, vagy hogy egy rįbanccal volt együtt legalább 9 hónapig, és nem jött rá. Azaz, síkhülye az élethez is...
14/72 anonim válasza:
Az anya helyében belemenék a tesztbe, de ha övé a gyerek, attól kezdve csak ex lenne és a gyerekhez nem sok köze lenne.
15/72 anonim válasza:
Nekem is barna bőröm volt kiskoromban. Anyum kérdezte is az orvostól, hogy miért lett olyan. A doki azt felelte, hogy a D vitamintól, amit szedett. Kamasz koromtól azonban vöröses lett. Annál akár a barna, akár a fehér, akár a sárga, akár a fekete bőrszín se rosszabb. Úgy néztem ki, mint aki állandóan részegeskedik.
Egyébként két fehér embernek lehet mulatt vagy mesztic gyereke is, ha vannak az ősök között afrikaiak vagy ázsiaiak.
16/72 anonim válasza:
Mindketten világos hajú, fehér bőrű, zöld szeműek vagyunk, amikor megszületett a gyerekünk, fekete haja volt és a bőre is sötétebb lett, mivel kicsit besárgult. Mintha nem is a miénk lett volna. De a sárgasága hamar elmúlt, a haja meg pár hónap alatt kivilágosodott.
17/72 anonim válasza:
és mi lett a DNS teszt eredménye? remélem, titokban csináltatta és ha övé a gyerek, akkor mostantól mélyen magában tartja, hogy bizalmatlan volt a párjával.
18/72 anonim válasza:
10-esnél a pont!
Én is arra gondolnék, hogy szegénykém, be van sárgulva!
És innentől csak a babánk egészsége iránti aggódás lenne bennem!
19/72 anonim válasza:
Az én kisfiam 4 hónapos koráig kreol bőrű, sötét hajú volt, majd fokozatosan világosodott. Már két éves hófehér bőrű és tejfelszőke.
20/72 anonim válasza:
Se en se a felesegem nem kreol de a nagybatyja kreol boru annak ellenere hogy a nagyszulok feherek tehat nem kizart hogy 2 feher borunek kreol babaja legyen mert a felmenok kozt lehetett kreolboru.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!