Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez normális? (Többi lent)

Ez normális? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Ma lementem a barátommal a ház elé, és anyu mondta, hogy ne menjek nagyon máshova mert nagyon nagyon fújt a szél, több fa is kitört, vihar volt stb.. Amit furcsálltam mert nem vagyok már kis óvodás... Végül elmentem a gimihez, de odadobtam neki erről egy SMS-t , hogy ne aggódjon jobbra, balra, hogy hol vagyok. Erre ott ülök a barátaimmal és konkrétan odajön a semmiből és mondja, hogy takarodjak haza rögtön. Arról nem is beszélek, hogy leégetett mint a szart. Merthogy ő hívott telefonon, de nekem meg éppen beadta az unalmast és random kikapcsolt magától ezért nem tudott elérni. Ezekután hazamentem, ott volt egy kis vitánk de nem ezzel kapcsolatban alakult ki, hanem más miatt. Erre tök kész voltam idegileg, ugyan még nem multam el 18, de úgyérzem, hogy 16 éves létemre úgy kezel mint valami 8-9 évest. A vita közben kiálltam magam mellett és kezdte sorolni a szokásos sablondumáit, hogy neki ne feleseljek mert megvon a barátaimtól, meg mindent felsorolt ami csak létezik (na már ez a gondolkodásmód nem normális szerintem). Aztán tiszta ideg voltam, tényleg már minden felgyülemlett bennem és megvágtam az egyik ujjamat.. Erre benyit és még emellé azzal traktál, hogy elküld az alkoholista apámhoz, meg hogy merem magam vagdosni, meg kirak a házból.. 16évesen.. De most komolyan?.. Hogy mondhat ilyet, hogy odarak az alkoholista apámhoz? Meg mintha ő egy szent gyerek lett volna, és soha nem csinált volna semmi hüly_séget.. Egyébként számomra úgy hangzott tőle, mintha sz*rna bele mivan velem, csak ő ne lásson ilyeneket ezért képes lenne kirakni a gyerekét. Tudom nekem sem kellett volna megvágni magam, sosem csináltam még ilyet, de most felgyülemlett bennem egy csomó rossz dolog.. És nekem alapból gyenge lelkem van, szükségem van valakire akinek elmondhatom a mindennapjaimat, erre elkezd fenyegetőzni hogy megvon tőlem mindent és mindenkit, ráadásul anyám nem alkalmas erre a feladatra, mert sokszor van, hogy akármit akarok neki mondani, úgyérzem hogy nem figyel rám. Volt, hogy mondta is hogy ne fárasszam őt a hülyeségeimmel.. Volt olyan is, mikor hazajött este a melóból és rajtam vezette le a dühét. Mindenbe belekötött amibe csak lehetett. Ma még megjegyezte hogy így is ki van nyalva a p*csám, holott ez rohadtul nem igaz, és nekem nem abból származik a jóllét, hogy legyen egy iphone7-em, hanem abból, hogy legyen egy lelkitársam akinek mindent el tudok mondani, mert én olyan vagyok hogyha nincs kinek kinyilvánítani az állapotom akkor befordulok.. De anyámmal ilyeneket nem lehet, mert nem nyitott és emellé még beleköt a dolgaimba is..

2017. okt. 29. 17:44
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
most komolyan belinkelted a szexuális tartalmú kérdésem egy teljesen más témába. Gratulálok. Ami a panaszokat illeti, hidd el nem minden problémámat írom ki a gyakorikérdésekre, de ha te ezt csinálod akkor még 1 gratuláció.
2017. okt. 29. 19:38
 32/40 anonim ***** válasza:
50%
Kamuzz máshol.
2017. okt. 29. 19:39
 33/40 A kérdező kommentje:
Hát eskü én már csak nevetek a hozzászólásokon:DD
2017. okt. 29. 19:39
 34/40 A kérdező kommentje:
mitől lenne már kamu?:D
2017. okt. 29. 19:40
 35/40 A kérdező kommentje:
téged az hol érint nemtudom ányadik,talán ezredik válasszoló, hogy nekem 16 éves létemre milyen a szexuális életem? "Tündibündi". Igen van barátom, igen és? Neked ehhez mind mi közöd? Igen nyilván nem fogok odamenni anyámhoz hogy szevasz anya miért nem nyög a Pistike?
2017. okt. 29. 19:43
 36/40 anonim ***** válasza:
40%
Nem sokáig leszel rendőr ilyen hozzáállással, ez már nem az a rendszer. Pedig szívesen olvasgatnék tőled jegyzőkönyvet, amiben mindent két sz-szel írsz.:D
2017. okt. 29. 19:44
 37/40 A kérdező kommentje:
vagy te talán a szexuális élményeidet az anyáddal osztod/osztottad meg?
2017. okt. 29. 19:44
 38/40 A kérdező kommentje:
Utolsó: tudtad hogy te sem tudsz rólam semmit? Ugyan úgy ahogy az összes jóeszű válasszoló aki azzal jön, hogy biztos nemnormális vagyok.
2017. okt. 29. 19:47
 39/40 A kérdező kommentje:
Nos az egyetlen válasz amit nem néztem szarba az az volt mikor a hozzászóló ember módjára próbált is tanácsot adni nem pedig lejáratni próbálta magát:DD idejön a sok okos ember aztán azthiszi hogy ú de megmondja ennek a kis... A magáét, mert ő megteheti ahelyett hogy tanácsot adna mett azért lett feltéve a kérdés és még csodálkoznak ha semmibeveszem a válasszt? Az aránylag jól megfogalmazott válasszoknál mint te is láthatod normálisan válasszoltam, de miután elkezdtek jönni a "te nem vagy normális" szinonimái, na érdekelne az a kérdés hogy egy ilyen bölcs ember hogy von le egyetlen kérdésről egy anonim oldalról ilyen következtetéseket mikor akármikor lehet egy kérdés akár kamu vagy troll:D
2017. okt. 30. 06:48
 40/40 anonim ***** válasza:
Szerintem ne értekezzünk arról, hogy mi a "jól megfogalmazott", és mi nem, aligha vagy ehhez vitapartner.:-) A "válasz" szót pedig továbbra is egy sz-szel írjuk, a többes számát és a belőle képzett szavakat is (válaszol, válaszoló.) Erre még trollkérdésnél is érdemes figyelni, különösen, ha helikoptert akarsz játszani.:-)
2017. okt. 30. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!