Anyum normális, hogy nem engedi, hogy itthon maradjak arra a 2 napra ami amúgy részben felesleges?
Ma teljesen a beka sgge alatt voltam/vagyok...
Reggel ment a hasam, ugy voltam vele hogy szentabletta elallitja, bementem suliba.
2. ora korul jott a hidegrazas, lesapadtam, fajt a hasam. Toritanar eszrevette ezt 3. oraban, es megkerdezte, hogy nem szeretnek-e hazamenni... nemet mondtam, mert nem akartam kihagyni a hlye irodalom dogat, egesz hetvegen arra tanultam.
Oke, megirtam az irodalmat, es felhivtam anyumat, hogy hazamehetek-e. Nemet mondott, “kibirod 8. oraig”
Aha, rajz oram abbol allt, hogy a wc-n ultem, annyira fajt a hasam.
Ugy voltam vele, hogy akkor hazamegyek, elmondom anyumnak, hogy mi volt a suliban es megkerem hadd ne menjek mar be arra a 2 napra, amugyse hianyoztam az evben, es teljesen szunet feelingu lesz mar a csutortok pentek (golyanapok)...
anyum mondta, hogyha el merek menni orvoshoz suli helyett, haza se menjek. Szerintetek normalis ez tole? Elmenjek vagy birjam ki azt a 2 napot mar? Amugy a szekletem kb fel honapja eleg valtozo. Van amikor megy a hasam, utana par nap kihagyas, megint megy es igy tovabb, es ezt o is jol tudja
Menj el orvoshoz.Mondd el a problémádat,mert nem normális(anyád se)...Ha anyád meg nekiáll szentbeszédet tartani és hogy haza se gyere meg egyéb,akkor mondd szépen,hogy jó,de akkor elmondod az orvosnak meg a suliban a tanárnak is szólsz,hogy nem enged orvoshoz,meg még fenyegetheted nyugodtan.
Jó ötlet amit a kettes írt :D Igyál a poharából,egyél bele a nyálas kanaladdal az ő kajájába,puszilgasd,legyél a közelében :DD Remélem elkapja és majd te is mondhatod neki,amit neked mondott xD
Anyád 1 hülye. Ha vakbél gyulladásod lenne, akkor se engedne dokihoz? Menj el a suliorvoshoz, irasd ki magad, ha megteheti.
Anyád lusta téged ápolni, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!