Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyum normális, hogy nem...

Anyum normális, hogy nem engedi, hogy itthon maradjak arra a 2 napra ami amúgy részben felesleges?

Figyelt kérdés

Ma teljesen a beka sgge alatt voltam/vagyok...

Reggel ment a hasam, ugy voltam vele hogy szentabletta elallitja, bementem suliba.

2. ora korul jott a hidegrazas, lesapadtam, fajt a hasam. Toritanar eszrevette ezt 3. oraban, es megkerdezte, hogy nem szeretnek-e hazamenni... nemet mondtam, mert nem akartam kihagyni a hlye irodalom dogat, egesz hetvegen arra tanultam.

Oke, megirtam az irodalmat, es felhivtam anyumat, hogy hazamehetek-e. Nemet mondott, “kibirod 8. oraig”

Aha, rajz oram abbol allt, hogy a wc-n ultem, annyira fajt a hasam.

Ugy voltam vele, hogy akkor hazamegyek, elmondom anyumnak, hogy mi volt a suliban es megkerem hadd ne menjek mar be arra a 2 napra, amugyse hianyoztam az evben, es teljesen szunet feelingu lesz mar a csutortok pentek (golyanapok)...

anyum mondta, hogyha el merek menni orvoshoz suli helyett, haza se menjek. Szerintetek normalis ez tole? Elmenjek vagy birjam ki azt a 2 napot mar? Amugy a szekletem kb fel honapja eleg valtozo. Van amikor megy a hasam, utana par nap kihagyas, megint megy es igy tovabb, es ezt o is jol tudja

2017. okt. 25. 16:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális. Ha valaki beteg maradjon otthon, összefertőzi a többieket.
2017. okt. 25. 19:33
 12/14 A kérdező kommentje:

Na, fejlemenyek: Vegul szerintem lelkiismeretfurdalasa lett, vagy nem tudom.

Bejott a szobamba, lefekudt mellem es mondta, hogy menjek el holnap orvoshoz, ha nem erzem jol magam.

Lehet rossz napja volt vagy nem tudom miert kellett ezt csinalnia, de azert koszi a valaszokat!😀

2017. okt. 25. 20:51
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon helyes. Ha lenne egy ilyen osztálytársam akkor én lógnék, mert nem vagyok hajlandó más hűlye anyja miatt napokig fosni.
2017. okt. 26. 18:57
 14/14 anonim válasza:
Nem normális! Ha a szentabletta nem mulassza el a bajt azt jelenti vírusos fertőzés. Kezelni kell. Nekem egyszer egy ártalmatlan hasmenès ( szalmonella miatti) amit nem kezeltek rendesen elég komoly betegséget okozott, amiből egy év alatt épültem teljesen fel és még egy évig havi szinten orvosi kontrollra kellett mennem és laborra. Ha anyád nem érti meg, hogy beteg vagy ne is haragudj de idiota. Esetleg próbálkozz apadnal vagy nagyinal, hatha tud neki nemi eszet onteni a fejébe, hogy ne szórakozzon a gyerekkel, ha valóban beteg és még a dolgozatot is megírta..
2017. okt. 28. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!