Ez normális? (Többi lent)

Először is próbálj lehiggadni.
Másodszor, próbálj jó viszonyt kialakítani anyukáddal. Kérdezd meg milyen napja volt, mi volt a munkában, minden nap beszélgess vele egy kicsit. Néha főzz egy teát, vigyél haza egy szelet sütit, üljetek le hosszabb időre.
Segíts neki a házimunkában kicsit többet. Ha ezeket a beszélgetéseket rendszeresíted, akkor egy idő után kialakul majd egy bizalmi, jobb kapcsolat köztetek.
Hallgasd meg őt is, és ő is meg fog téged. Ahogy kivettem a szavaidból, egyedül nevel... Szóval biztos fáradt, idegileg kimerült, hogy mindent megteremtsen neked. Kérd meg, hogy szedjen Magne B6-ot!
Nem lesz könnyű, de sok beszélgetéssel szerintem javíthatsz a kapcsolatotokon.

Nem, én sosem gondoltam magam nagyobbnak mint amilyen valójában vagyok, ha valamit nem engedett meg, nem léptem le az engedélye nélkül és nem vagdostam magam hisztis kisgyerek módjára.
És viseljék a sorsukat meg ők akarták? Hát szinte biztos vagyok benne hogy mikor gyereket terveztek nem a te képed jelent meg a szemük előtt hanem egy normális gyereké.

hmm nem csinálom. nem klikkesedek és nem dohányzom, sőt mindig hazaérek időben. Én a maiak 99%-ról beszéltem.
Aha..főleg ha el se engednek csak te felnőttnek érzed magad ahhoz hogy elmenj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!