Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

A nevelő apám nem akar nekem enni adni ha suli után nem egyből haza megyek hanem pl találkozok a barátnőmmel 1órára. De akkor se akar vacsit adni ha 8ra nem érek haza.Mindenért beszól amiért csak tud.Bunkó velem de elvárja hogy én jófej legyek vele.

18 éves fiú vagyok. Nem drogozok,néha eljárok bulizni de sportolok, és diák munkát is szoktam vállalni,jelenleg azon vagyok hogy tovább tudjak tanulni. Ez jogos szerintetek? Mit tudnék ilyenkor csinálni az elköltözésen kívül?

2017. okt. 27. 21:13
 1/10 anonim ***** válasza:
49%

Miért kell adnia enni?

Tudsz magadnak melegíteni főtt kaját, vagy szendvicset csinálni, nem?

Vagy bezárja a konyhaajtót???

Anyukád mit szól ehhez?

2017. okt. 27. 21:23
 2/10 anonim válasza:
39%
Irány a kollégium !!!
2017. okt. 27. 21:28
 3/10 anonim ***** válasza:
66%
Anyud mit szól ehhez?
2017. okt. 27. 21:30
 4/10 A kérdező kommentje:

Anyum megmondja hogy vegyen vissza de a nevelőapám eléggé erőszakos és idegbeteg.

Nem félek a nevelőapámtól de azért mégse az erőszak a legjobb megoldás.

Ilyenekért fellehetne jelenteni vagy lehet rendőrhöz fordulni?

2017. okt. 27. 21:37
 5/10 anonim ***** válasza:
84%

De milyenért?

Ellök a hűtőtől? Vagy bezár a szobádba?

Konkrétan mit jelent, hogy nem ad enni??

2017. okt. 27. 21:39
 6/10 A kérdező kommentje:

Ki veszi a kezemből a kaját.

Nem enged a hűtőhöz se el hogy elmenjek máshova kajálni.

Ő egy kicsit fizikailag erősebb mint én..

Ez csak pár napja van így hogy ha suli után nem haza megyek akkor nem nagyon akar kaját adni.

2017. okt. 27. 21:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ételt elvenni nem oké semmilyen indokkal, soha. Ez nagyon nem jogos. Beszélj anyukáddal erről, ha ő nem segít próbálj nyomást gyakorloni rá apukád, vagy a nagyszüleid segítségével. Ha édeasanyádat, vagy téged fizikailag bántalmaz, akkor gond nélkül feljelentheted.
2017. okt. 27. 22:21
 8/10 anonim ***** válasza:
68%
Amúgy ez nem megoldás,főleg nem hosszabb távon, de viszonylag olcsón tudsz minihűtőt, vagy hűtést nem igénylő ételeket venni. A szobádba csak nem bunkóskodik utánad?
2017. okt. 27. 22:24
 9/10 anonim ***** válasza:
87%
Nem dolgozik? Vagy hogy van már dél körül otthon?
2017. okt. 27. 22:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Az iskola nem délig tart,akár negyed 3-ig is bent lehetnek a gyerekek,meg még mire hazaér..Szerintem 2-ig dolgozik a nevelőfater.
2017. okt. 28. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!