Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ez így korrekt...

Szerintetek ez így korrekt lenne? Ilyen módon kérni, hogy a közös költségekbe beszálljon?

Figyelt kérdés
Párom felnőtt fiáról van szó. Évek óta dolgozik, de jó szülők módjára mi sosem kertünk tőle egy fillért sem a rezsibe, karjára. Azt mondta, hogy ezt ő nagyon köszöni mert így tud félre tenni, ha majd saját lakást akar a párjával. Viszont van még 2 kistestvére, akiket el kell tartanunk. Az az igazság, hogy mi hónap végén már nagyon szűkösen jövünk ki, de a nagyfiunak még akkor ia futja akár cigire, pizzára, jó cuccokra, kocsikazni...stb. Közben kiderült, hogy az évek alatt nem is tett le pénzt. Párom nagyon mérges rá, és most el akarja tőle várni hogy havonta x összeggel szálljon be a rezsibe. Sajnos én ebbe nem szólhatok bele mert az ő fia nem az enyém, igaz gyerekkora óta nevelem. Én amellett vagyok hogy pl havonta vásároljon be és ezzel is segítve minket. Szerintetek miket es milyen értékben kérhetnék hogy vegyen havonta? Akiknél hasonló felállás van, nálatok hogy működik ez? Vagy legyen amit az apja akar, kérjünk pénzt?
2017. okt. 26. 10:55
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Az tényleg nem semmi, hogy ennyi marad akkor is és így sem jutott eszébe venni ezt-azt. Nekem ennyi nincs a fizetésem mégis beszállok valamivel, mellette spórolás. És még amit elkértek tőle, szerintem a nagy része megy neki félre. Lehetne hálásabb, fogalma sincs milyen jó helyzetben van.
2017. okt. 27. 11:52
 42/42 anonim ***** válasza:

Mi alberletbe elunk a parommal es ugy tudunk eltenni 170 ezret.. sporolni kell. Olyan nincs hogy minden ingyen van.

Sőt!

2017. okt. 27. 13:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!