Szülők! Ha a veletek együtt élő fiatok barátnője odaköltözne hozzátok kb másfél évre, kérnétek tőle havonta pénzt, hogy beszálljon a rezsibe? (havi 20. 000 forint) Miért igen/nem?
Nem vagyok szülő, de a testvéremmel lakom közös lakásban.
Ha bármelyikünk párja ideköltözne, fizetnie kellene a költségek harmadát. Ha másfél évre befogadna valaki, az abszolút minimum lenne, hogy fizetem a részem.
nem egy 20 meg sem a rezsit sem az ellátását nem fedezné
ha felnötesdit akarnak játszani menjenek albérletbe
Annyi de annyi sok rosszindulatú ember van itt!
Lehet, hogy épp egy pályakezdő fiatal párról van szó, akiknek minden fillér számít. Hogy spóroljanak egyáltalán albérletre, ha még esetleg a kevés fizetésükből is haza kell adni? Ma egy átlagos albérlet havi díja 80 ezer forint, a rezsiről már nem is beszélve.
Nekem két gyerekem van, nagy házban élünk. Szerencsére nincsenek anyagi gondjaink. Én úgy gondolom, hogy ezzel is segíteném a gyerekemet és a párját, hogy amíg nem találnak megfelelő otthont, addig annyit adjanak, amennyi számukra nem megterhelő, vagy néha intézzenek el egy-egy bevásárlást, de ha semmit nem tudnának adni, abba is belemennék. Engem is segítettek a szüleim, szerintem ez így van rendjén. Nyilván ehhez az is kell, hogy a gyerek és a párja hozzáállása is normális legyen, szóval ne élősködjenek a szülőkön, segítsenek be otthon a takarításban, az ügyek elintézésében, de azért én nem vennék el abból a kevés kis kezdő fizetésből egy fillért sem, inkább segíteném őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!