Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért zavarja az embereket...

Miért zavarja az embereket itt gyakorin, ha egy számára vadidegen ember még nem költözött külön a szüleitől?

Figyelt kérdés

Itt savazzák állandóan azokat, akik még tanulnak és otthon laknak, vagy épp végeztek a sulival és még kicsi a fizetésük, valamint nincs párkapcsolatuk vagy olyan barátjuk, akivel megtehetik, hogy külön költöznek, esetleg saját lakást akarnak venni, erre spórolnak és nem akarnak 100 ezret csak a lakhatásukra fizetni és idegenekkel lakni.

A való életben meg akárhányszor ez a téma felmerül, senki nem kezd el rosszakat mondani, a 40-50 feletti felnőttek meg mondják is, hogy milyen jó dolog a szülőkkel lakni.

De egy kérdésem van csak, légyszi erre válaszoljatok: miért fáj az embereknek, hogy egy idegen még nem költözött el?

2017. okt. 16. 11:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 anonim ***** válasza:
76%

Amúgy jártam felsőoktatásba, és mindenkinek volt párja :D szerinted ők hogy oldották meg a nemi életet? Milyen érdekes bassszus, hogy szerte az országban rengeteg egyetemista, meg főiskolás él, boldogan, élnek, tanulnak, miegymás, és rohadtul nincsenek ilyen fajta problémájuk :DDDD de neked hallod neked aztán lenne.

Tudjuk mindenki hülye csak te vagy helikopter, mi? :)

Nah majd ha a "kefélésen" kívül más komoly problémát is fel tudsz hozni mint égbekiéltó problémát, akkor írj, addig meg tartsd meg a marha értelmes és magasröptű gondolataidat magadnak. :)

2017. okt. 18. 10:12
 52/86 anonim ***** válasza:
21%

De 22 se hiszem, hogy vagy, hidd el bőven idősebb vagyok mint te.

A kefélés?Igen, tudod a felnőttek élnek nemi életet, jó esetben ketten vannak otthon, számodra most még hihetetlen, de fontos része egy kapcsolatnak/házasságnak.Lotyó pedig nem vagyok attól, hogy réges rég kinőttem a tinik gondjaiból.

Pont most láttam egy kérdést, egyetemista fiú nem jön ki az édesanyjával, mert állítása szerint átkutatja a cuccait.Elég gáz, de ha nem tudnak zöld ágra vergődni, akkor költözzön el, írta is neki valaki, hogy keressen munkát, költözzön el.

Szóval tényleg csak ez szúrhatja az emberek szemét, hogy a magadfajta kis taknyos szarosak leugathatják a felnőtteket, de ti véleményt nem kaphattok, mert jaj a jogaitok.

Amíg a tojashéj ott van a hátsódon, addig kénytelen-kelletlen szembe kell nézni azzal, hogy gyerek vagy még bőven.

2017. okt. 18. 10:22
 53/86 anonim ***** válasza:
19%

Basszus, persze, hogy boldogan élnek, mikor azt sem tudja, egy tojásrántottához hogy fogjon hozzá...

Egy kapcsolat akkor nevezhető annak, ha együtt is élnek.Addig csak ilyen randizunk/megfogjuk egymás kezét komolytalan valami.

De felnőttnek gondolod magad, úgy, hogy a szüleiddel élsz?Na ne nevettesd ki magad a felnőtt korosztállyal.

2017. okt. 18. 10:27
 54/86 anonim ***** válasza:
71%

:DDD babaám 29 éves vagyok, gyűrűs menyasszony, külön élünk már bőven.

Tudod attól hogy egy embernek nem az üvöltve kefélés körül forog az egész élete még lehet felnőtt ember.

Érdekes hogy mi is és bármelyik barátunk rokonunk, ismerősünk képes közös programot szervezni bárkivel, vannak családi hétvégék is, és nem az a legnagyobb baja ilyenkor senkinek hogy hogyan lehet akkor üvöltve kefélni a bogrács körül az udvaron :DDD

Kérlek nézd már el nekem hogy mi ilyen bigott idióták vagyunk jó? :D

Sőt tömegközlekedni is szoktunk mert ott sem akarunk helyben egymásnak esni, sőőőt kirándulni is szoktunk többen is mert az erdő csendjéről sem a nemi élet jut eszünkbe egyből....remélem kielégító volt a magyarázat, és végre békén hagyhatjuk egymást.

2017. okt. 18. 10:31
 55/86 anonim ***** válasza:
100%

Jah tojásrántotta elkészítésének tudásához meg nem kell külön élni. Én már kis tizenévesen meg tudtam csinálni ezt azt pedig akkor még bőven otthon éltem.

Őszinte részvétem ha neked ez a tudás csak a különéléssel adatott meg.

Gondolom vasalás, takarítás, mosás is mint észveszejtően nehéz dolog is csak akkor ment már :)

Hát vannak ilyen csodák na, nekem hála az égnek már bőven gyerekként is ment.

2017. okt. 18. 10:42
 56/86 anonim ***** válasza:
0%

29 év az aztán már tényleg nagy kor...

Gondolom akkor te önálló vagy már.(legalábbis baromi égès lenne ha szülőkkel élnél 29 évesen)

Ebből kifolyólag nem is neked szólt, hogy miért játszák a felnőttesdit huszonévesen akik még otthon laknak.

Bár a kor nem zárja ki az êletképtelenséget.

Főzésről nem sokat, kb. 18 êve vezetek háztartást, boldogulok képzeld egyedül a házzal, főzni szinte mindennap főzök, nem nagy tudomány igen.

Mivel gyerekem is van, mellesleg átêltem ezt-azt bőven, lehet más a rálátásom egy-kêt dologra mint esetleg neked.

2017. okt. 18. 10:51
 57/86 anonim ***** válasza:
36%

Bocs, írtad, hogy kûlön.

Akkor miért fáj, hogy a huszonêveseket akik otthon êlnek, nem lehet még felnőttnek nevezni?

A kefĕlést meg te forszíroztad tovább, csak egy példa volt, hátrány lehet szülőkkel lakni.

2017. okt. 18. 10:55
 58/86 anonim ***** válasza:
0%

Lotyó meg nem lesz attól valaki, mert szereti és élvezi a testi kapcsolatot, vagy esetleg nem ragaszkodik a "sötétben paplan alatt" formához, netalán van kreativitása is e téren.

Ez viszont gondolom neked magas.

Na további szép napot kedves menyasszony :)

(de ha tényleg olyan prűd vagy mint az tűnik, sokáig nem leszel kedves menyasszony)

2017. okt. 18. 11:04
 59/86 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor miért fáj, hogy a huszonêveseket akik otthon êlnek, nem lehet még felnőttnek nevezni? "

A felnőttség nem attól függ hogy ki hol él, ez a véleményem. Valaki 50 évesen szülőktől külön élve házasságban is csak egy óriáscsecsemő, van aki meg szülőkkel élve is kész felnőtt. Érett gondolkodású stb.

Látom neked meg ez magas.

"Lotyó meg nem lesz attól valaki, mert szereti és élvezi a testi kapcsolatot, vagy esetleg nem ragaszkodik a "sötétben paplan alatt" formához, netalán van kreativitása is e téren. "

Más is szereti élvezni, de attól még nem ez körül forog az egész élete lásd egy nyamvadt kirándulást, közös sütögetést nem túl élni ez miatt, és azon pörögni hogy akkor most miért nem lehet üvöltve nemi életet élni...

Ez neked prűdség??? Lapozz már fel egy értelmező kéziszótárt, ha esetleg tudsz értőn olvasni, bár kétlem...

Az IQ-d-nál már csak a felfogóképességed alacsonyabb.

Lásd a személyeskedést, meg a "jókívánságokat"...ez vagy te, gartulálok.

2017. okt. 18. 11:26
 60/86 anonim ***** válasza:
22%
Téged más tesz boldoggá, mást meg más.Nem a szex körül forog az életünk, de ha van kedvünk hozzá (és ketten vagyunk), nem fogjuk a napnyugtát megvárni.
2017. okt. 18. 11:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!