Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 19 éves vagyok és 4 éve...

19 éves vagyok és 4 éve végigdolgozom szinte a nyaramat?

Figyelt kérdés
Most gyűlt össze annyi pénzem, hogy tudnék venni magamnak egy kis autót, de a szüleim így sem engedik. Az indok az, hogy egy autót nem megvenni nehéz, hanem fenntartani. Ezzel teljesen egyetértek, de van még annyi megspórolt pénzem, hogy ha bármi problémája lenne az autónak, akkor meg tudnám csináltatni. Én fizetnék mindent: Súlyadó, biztosítás, benzin stb, de így sem engedik meg? Felejtsem el az egészet, aztán ha majd saját keresetem lesz akkor vegyek magamnak autót? Mit csináljak, hogy egy kicsit meggyőzzem őket?

2017. okt. 9. 17:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
20# Marha vicces.
2017. okt. 9. 22:18
 22/26 anonim ***** válasza:
78%
#19-es idióta 2-3 óra neked kis várakozás? Az alatt majdnem megkeresem egy heti benzinpénzemet... Na és ha meghal valami ami többe kerülne egy új autónál? Eladom alkatrészenként, és veszek egy másikat ;)
2017. okt. 10. 00:01
 23/26 anonim ***** válasza:
70%
Régi Suzuki Swift 1.0. Fillér az alkatrész, olcsó a fenntartás és még egy Csimpánz is meg tudja szerelni.
2017. okt. 10. 07:34
 24/26 anonim ***** válasza:
72%
23.-nak igaza van, vegyél egy kis Suzukit, olcsó fenntartani, nem fogyaszt sokat, olcsó alkatrészek. Ha ennyire macerás a bejárás és van rá pénzed, akkor megéri, mert napi 2 óra utazásra, az gáz.
2017. okt. 10. 09:15
 25/26 anonim ***** válasza:
66%

Nekem anyai agon 26 rokonom el az USAban. (Nagyapam ot testvere emigralt+gyerekeik+unokaik). Lepodj meg: egyikuknek se volt kocsija mig iskolaba jart. Es mimdenli allampolgar, van koztuk ugyved, mernok etc.

Az elet ott se High School Musical.

2017. okt. 10. 15:34
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
4 nyári melóból nem tartasz fenn autót. Ugyanennyi idős ismerősöm évi 60 ezret fizet csak a biztosításra (régi suzuki swiftre). És akkor még nincs ott a súlyadó, nincs ott a benzin, nincs ott az alkatrész (használt autó vétele lutri, de örök érvényű szabály: minimum vezérléscsere - típusfüggően 10-40e forint - , fékek, kormányberendezés ellenőrzése, lengéscsillapító csere -itt is darabja 8 ezertől indul, és ezek csak a legalapabb dolgok na meg a szerelő munkadíja. Amelyik autó pedig nem rohad, nincs megtörve, nem trikolór a cserélt karosszériaelemek miatt, olyat nem kapsz 3-400e forint alatt. A szüleidnek igaza van. Majd ha lesz rendszeres kereseted, akkor vegyél autót, addig pedig rakd el a pénzt és gyűjtögess hozzá :)
2017. okt. 11. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!