Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért csinálják ezt és miért...

Miért csinálják ezt és miért teszik tökre a nyaramat?

Figyelt kérdés
A szüleim elváltak és 11 éves vagyok. Bizonyítványosztás után (2014. jún. 13.) 3 hetet az apukámnál töltöttem akivel mellesleg jobban szeretek lenni mint az anyukámmal. "Megbeszélték" kb. az egész nyarat, hogy mikor hol vagyok és amit anyukám akart (2 hét nála 13-25-ig, aztán apukámnál kb 1 hetet és utána azt mondta anyukám, hogy 2 hét szabit vett ki a nagymamám hogy vele legyek aztán utána az utolsó héten nyaralni megyünk), de ez nekem nem tetszik mert én abban a 2 hétben apukámnál akarok lenni és nem a nagymamámmal (aki mellesleg anyukám anyja), mert én 2 hetente látom év közben az apukámat és nagyon hiányzik, meg amikor csak tudok vele akarok lenni. Szerintetek megmondjam anyukámnak és a nagymamámnak hogy nem akarok Pesten (ott lakik az anyukám) lenni akkor amikor láthatom az apukámat?
2014. júl. 13. 13:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A gyerek nem egy tárgy,akármennyi idős is,hanem egy gyerek.Nézd,ha neked apukádra van szükséged,és ő hiányzik,és ő vele akarsz lenni,akkor mindenféleképpen szólj!Nyugodtan,kedvesen meg lehet mondani anyukádéknak,hogy te nem akarsz a mamáddal lenni,hanem apukáddal akarod tölteni az időt.

Ha apukád is belemegy(gondolom bele),akkor tuti,hogy ő is szólhat anyukádnak,ha esetleg nem engednék meg a dolgokat.Apukádnak is ugyanannyi joga van hozzád,mint anyukádnak.

2014. júl. 13. 13:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
És még hozzáteszem,hogy neked is ugyanannyi jogod van választani,mivel ez a te életed.Hiába vagy csak 11 éves,nem rendelkezhetnek úgy rólad,mint egy tárgyról.
2014. júl. 13. 13:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem dönthetik el a beleegyezésed nélkül, mond meg anyukádnak, hogy olyan ritkán látod év közben aput, most engedjék meg, hogy nála lehess. Persze csak akkor teheted ezt, ha apukád is így akarja, vagy így ér rá. A felnőttek nyáron is dolgoznak, nem is keveset.
2014. júl. 13. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!