Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit csináljak? Már nagyon...

Mit csináljak? Már nagyon elegem van.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon kellene a segítségetek, mert már nagyon idegesít anyukám. Azt kell róla tudni, hogy nagyon nehéz felfogású, nem ért meg semmit, és mindenkinek állandóan beszólogat,de nem veszi észre, hogy csak a hülyeséget hajtja, ami meg sem valósítható. épp ezért senki sem szereti. Nem bírom ki vele 10 percnél több ideig egy szobában, mert engem is kioktat, bármit teszek. Nem tudok egyedül lenni, magammal törődni, mert követ állandóan, de nem érti meg egyszerűen, hogy én nem bírom ki a modorát. Egyszerűen nehéz megtartani a barátaimat, mert ha el is mennék hazulról, hogy találkozzak a barátaimmal, nem is enged el...oké, megérteném, ha buliznék, meg drogoznék, de csak sima beszélgetés lenne, meg séta..az összes pénzemet eldugja előlem...nagyon nehéz vele, mit csináljak? 16 éves vagyok. Ja és egyszerűen engem akar elvinni dokihoz, mert azt hiszi, hogy erőszakos vagyok...pedig nem csinálok semmit, csak annyira kiakaszt, hogy felemelem a hangom...És próbálok értelmes emberekkel minél több időt tölteni, de amikor hazaérek egyszerűen megint lesokkol, hogy nem tudok vele rendesen kommunikálni..

2014. ápr. 20. 18:23
1 2 3
 1/30 anonim válasza:
ha nem tudsz vele normálisan kommunikálni akkor inkább kerüld a beszélgetést lehet idövel jobb lesz :) ez a legjobb ok h gyakorold az önkontrollt :)
2014. ápr. 20. 18:35
 2/30 A kérdező kommentje:
nem tudom kerülni a beszélgetést, ha próbálok nem beszélni vele, akkor belehajol az aurámba és addig nem megy el, amig nem beszélgetek vele..pontosabban amíg le nem olt....de hát az minimum 30 perc
2014. ápr. 20. 18:38
 3/30 A kérdező kommentje:
sőt, sose akarok neki rosszat, de megbotlik bennem, akkor is engem üt meg, hogy hogy merek neki ártani, mert ő olyan beteg...holott semmi baja nincs, csak beképzeli magának.
2014. ápr. 20. 18:41
 4/30 A kérdező kommentje:
sőt, ha nem beszélek vele, akkor rosszabb a helyzet, mert annál inkább oltogat, meg lecsesz...akkor csak magammal tennék rosszat
2014. ápr. 20. 18:43
 5/30 anonim ***** válasza:
Tudom az ilyen emberek megőrjítik az embert. Képesek szinte a falhoz szorítani a másikat, csakhogy az ne tudjon menekülni az ő, elnézést, szófos-sa elől. Legjobb lenne ha együtt mennétek pszichológushoz. Akkor legalább már ő is ott van.-)
2014. ápr. 20. 19:06
 6/30 anonim ***** válasza:
0%
lehet hogy nem anyukáddal van baj hanem veled
2014. ápr. 20. 19:40
 7/30 A kérdező kommentje:
Én is gondolkoztam ezen, de minden családtagomat/ismerősömet/ ismerősét az őrületbe kergeti, mindenki utálja..
2014. ápr. 20. 19:42
 8/30 A kérdező kommentje:

Meg amúgy is nekem sok barátom van

szerencsére...velük keresem inkább a kontaktust.

2014. ápr. 20. 19:45
 9/30 anonim ***** válasza:
12%

most ezt érzed

aztán majd eljön a nap amikor meg ezt fogod:

[link]

de akkor már késő lesz

és együtt kell majd élned azzal amiket pl. itt leírtál róla...

2014. ápr. 20. 19:49
 10/30 anonim válasza:
7%

mi az hogy megbotlik benned?

En ugy erzem, hogy te vagy a hibas, alkalmazkodni kell. Darwin elv.

2014. ápr. 20. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!