Szülők, ti haragudnátok a gyerekre, ha megváltoztatná a keresztnevét?
Figyelt kérdés
Nagyon gáz a mostani neve, az élet minden területén hátráltatja. Szólítanátok az új nevén?2017. okt. 8. 11:12
71/72 A kérdező kommentje:
Próbáltam már többször is, azt mondták felejtsem el, amiben az a poén, hogy van Jennifer ismerősöm, aki fiatalabb, mint én és nincsenek külföldi felmenői.
2017. okt. 22. 10:06
72/72 anonim válasza:
Hát igen, Dzsenifer nevű ismerősöm talán 2 van, ők valóban (fél)cigányok. Nem adnék neki divat nevet, olyat ami jól hangzik magyarul, és külföldön is könnyű kiejteni. Az Emma tetszik lány nevek közül (erre azt mondják gyakori, én a környékünkön csak 1et ismerek, illetve az egyik ismerősöm kislánya Emma lesz, de mire én szülök lehet addigra lecseng), fiú nevek közül első helyen a Nándor áll, utána meg közvetlenül az Iván. Ha ezek közül vmelyikre a gyerekem azt mondaná gáz, nem lennék boldog, mert (főleg fiúnevek közül) nekem sokat jelentenek ezek a nevek, hisz ezért is adtam neki. De az ő élete azt csinál vele amit akar, én nem fogom neki finanszírozni, majd megkeresi magának rá a pénzt a sok herce hurca miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!