Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti haragudnátok a...

Szülők, ti haragudnátok a gyerekre, ha megváltoztatná a keresztnevét?

Figyelt kérdés
Nagyon gáz a mostani neve, az élet minden területén hátráltatja. Szólítanátok az új nevén?

2017. okt. 8. 11:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 Andizsuzsi ***** válasza:
82%

Én azt nem értem, hogy egy felnőtt ember miért vadidegenek véleményét kéri ahelyett, hogy

1. megbeszélné a szüleivel

2. döntene önállóan

2017. okt. 8. 13:17
 42/72 anonim ***** válasza:
77%
40# Hogy lehet egy névre azt mondani hogy undorító?
2017. okt. 8. 13:26
 43/72 anonim ***** válasza:
75%

A cigány nevűek önéletrajzát el se olvassák a munkahelyeken, hr-s ismerős mondta.

Akkor az ismerősöd 1, idióta, 2. hazudik.

2017. okt. 8. 13:32
 44/72 anonim ***** válasza:
63%

43as, te talán HR-es vagy?

Mert nekem több ismerősöm is az, és bizony tényleg így van. Nem speciális szakértelmet követelő munkáknál rengetegen jelentkeznek és bizony így is szelektálnak. a fura/cifra nevűeket meg fel szokták írni, és kibeszélik, nekünk is.

Bármikor tudnék olyan neveket mondani amivel, hacsak nem különleges képesítésed van, esélyed sincs normális munkára.

Gondold át, ha ennyi, egymásnak vadidegen ember ezt állítja, akkor bizony lehet van benne igazság nem?

2017. okt. 8. 13:39
 45/72 anonim ***** válasza:
48%
Változtasd meg Deneriszre.
2017. okt. 8. 13:51
 46/72 anonim válasza:
75%
Szerintem semmi gond nincs ezzel a névvel,csak ez a fránya magyarosítás...Mondom ezt úgy,hogy nekem olyan nevem van,hogy a legtöbbeknek még fingjuk sincs róla,hogy kell leírni,ráadásul sokszor megkaptam,hogy biztos divatból írom úgy ahogy,holott az enyém nem magyarosított változat,hanem eredeti írásmódú,úgy is van anyakönyvezve.Arról meg már nem is beszélve,hogy volt,aki kiejteni sem tudta,na attól aztán falnak megyek,pedig annyira nem ritka név,hogy még csak ne is hallotta volna az ember. Ha át szeretné íratni,akkor egész nyugodtan,a szülők meg majd megbékélnek vele,és legfeljebb a régi nevén szólítják.
2017. okt. 8. 13:57
 47/72 anonim ***** válasza:
57%
nem vagyok hr-es, de ennél ezerszer cigányosabb névvel, valóban cigány ismerőseim dolgoznak... jé, valahogy átjutottak a hr romanév-szűrőjén.
2017. okt. 8. 13:58
 48/72 anonim ***** válasza:
44%

Utolsó, nem mindenhol van hr szakember, bár lehet ezzel újat mondok:-) Pl közmunkán, pici cégeknél, napszámban nincs.

És nem a roma névvel van a baj hanem a cifra nevekkel. Pl a neve miatt került süllyesztőbe Ájlin, Dionízia, és Klió Kloé önéletrajza. (vezetéknevet direkt nem írok, de azok átlagos, magyaros vezetéknevek)

2017. okt. 8. 14:04
 49/72 anonim ***** válasza:
86%

Nekem tetszik a kiejtése, de én sem adnám a gyerekemnek. Szerintem is cigánynév, 3 Dzsenifert ismertem, mind a 3 cigány volt.

Ha ennyire nem tudsz vele megbékélni, akkor válassz egy neked tetsző nevet, ez teljesen érthető.

2017. okt. 8. 14:05
 50/72 anonim ***** válasza:
87%

Gondold át, ha ennyi, egymásnak vadidegen ember ezt állítja, akkor bizony lehet van benne igazság nem?

Nem, csak te állítod, másokra hivatkozva... NEkem ez csak egy, bocs.

2017. okt. 8. 14:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!