Szülők, ti haragudnátok a gyerekre, ha megváltoztatná a keresztnevét?
Én csak fehér bőrű Dzsenifert ismertem eddig, de így kiejtés szerint leírva nekem se tetszik, szokatlan.
Mondjuk a Jennifer meg Amerikában ilyen hetvenes évekbeli tucatnév, kb mint nálunk az Anita.
Szia!
Én a következő 2 opciót tanácsolnám:
1. Változtasd meg nyugodtan a keresztnevedet, és ne törődj azzal, hogy ki mit mond.
2. Vegyél fel egy második nevet (amit az egyik kommentelő ajánlott), így nem lesz annyira feltűnő.
Szerintem szép név a Dzsennifer, viszont tényleg rizikós :/ Nekünk volt egy osztálytársnőnk, akit így hívtak, és mindenki imádta őt.
Épp ezért nevetnek ki, mert lesunyva, utálkozva ejted ki. Rögtön leágják, hogy jééé, vele lehet poénkodni, mert beszari :D
Ez van, nekem Vandessza nevű osztálytársam volt, barna bőrű (félig spanyol), de soha nem volt baja a nevével, pedig őt is próbálták párszor cukkolni vele.
Es arra nincs mod, hogy az irasmodjat megvaltoztasd?
Mert a baj azzal van, hogy Dzsenifernek kell irni. Ha lehetne ra mod hogy Jennifer legyel, akkor megtartanad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!